Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Kloakmessen 2020 bliver historisk storKloakmessen i Fredericia byder på et knapt 8.000 kvadratmeter stort udstillingsområde, hvor man blandt andet kan opleve løfte- og håndteringsudstyr fra Al-Lift i Lemvig.

Kloakmessen 2020 bliver historisk stor

Kloakbranchens fag- og indkøbsmesse i januar bliver den hidtil største og der er kun ganske få ledige stande tilbage

Del artiklen på

Når Messe C Fredericia den 23.-24. januar åbner dørene for Kloakmessen 2020, er der lagt op til den hidtil største fagmesse for kloakbranchen herhjemme.

- Lige nu har vi faktisk kun en håndfuld ledige stande tilbage. Så vi er ret sikre på, at vi allerede inden jul kan tænde de røde lygter og melde alt udsolgt på det næsten 8.000 kvadratmeter store udstillingsareal, fortæller messechef Lars Søndergaard.
De besøgende fagfolk kan se frem til at møde knap 140 udstillere på messen, som arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre.

Vakuumløfter skåner ryggen og sparer tid
Blandt de mange udstillere er Al-Lift fra Lemvig, som har specialiseret sig i at udvikle vakuum løfte- og håndteringsudstyr til blandt andet anlægsarbejde. Sortimentet omfatter både en række standardprodukter og specialfremstillede løsninger.

I Fredericia præsenterer vestjyderne blandt andet fliseløfteren Al-Blazer 2000, der ved hjælp af en vakuumløfteslange kan løfte fliser, kantsten, trappetrin, stålplader med mere på op til 200 kilo.

For kloakmestre, entreprenører og anlægsgartnere kan nedlægning og optagning af tunge fliser være en slidsom opgave. Al-Blazer 2000 sparer tid og forbedrer arbejdsmiljøet ved at tage de tunge løft. Maskinen kan monteres hurtigt og enkelt på alle gaffelbaserede entreprenørmaskiner, og én mand kan suge, løfte og placere flisen i én arbejdsgang.

Gratis adgang for fagfolk
Sidste gang satte Kloakmessen besøgsrekord med 3038 besøgende, og arrangørerne håber og tror på flot tilslutning i 2020 også.

-jhn

Få gratis adgang klik her

Registreringen af kloakbranchens fagfolk - der planlægger besøg på messen - er i fuld gang, og der er gratis adgang, hvis du klikker på linket ovenfor


Læs mere om Kloak & afvanding

5/12 2019
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.