Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Kloakmestergaranti bliver nøgleordet på DM&Es messestandDM&E Entreprenør står på stand E-4208 sammen med LDM Kontrolinstans, når der er kloakmesse i Messe C i Fredericia d. 23.-24. januar.

Kloakmestergaranti bliver nøgleordet på DM&Es messestand

SPONSORERET INDHOLD: DM&E er sammen med ca. 130 andre udstiller på plads på den store kloakmesse i Fredericia. Hovedtemaet på DM&Es stand bliver DM&E Kloakmestergaranti, som henvender sig direkte til kloakmestre

Del artiklen på

Anlæg

Autoriserede kloakmestervirksomheder, der er medlemmer af brancheorganisationen DM&E, er omfattet af DM&E Kloakmestergaranti. Den giver private forbrugere tryghed og sikkerhed for, at eventuelle fejl og mangler ved det udførte arbejde afhjælpes, når kloakmestervirksomheden, man har indgået aftale med, er medlem af brancheorganisationen.

- Kloakmestergarantien er en betydelig del af DM&E, og vi står klar på kloakmessen for at fortælle deltagerne om dens mange fordele, udtaler Sebastian Skipper Ravn, chefkonsulent i DM&E Entreprenør.

Foruden DM&E Entreprenør vil LDM Kontrolinstans også være at møde på DM&E’s stand. Kloakmestre bliver kontrolleret hvert andet år, og denne opgave varetager LDM Kontrolinstans. Med flere forskellige konsulenter, som alle har stor viden inden for forskellige områder, kan man være sikker på, at et besøg på DM&Es stand nummer E-4208 giver svar på alle kloakfaglige spørgsmål.

Stor efterspørgsel på tegneprogrammer
Udover kloakmestergarantien vil man på DM&E’s stand også have mulighed for en demonstration af tegneprogrammet Visio Professional og DM&E Kloakmodul.

Der bliver stillet større krav til kloakmestrenes kunnen med hensyn til dokumentation, kvalitetssikring og myndighedsansøgninger m.v. Dette stiller også højere krav til kloakmestrenes tegninger og måden, hvorpå disse udarbejdes.

- Vi oplever i DM&E Entreprenør stor efterspørgsel på tegneprogrammet, og derfor har vi det med på kloakmessen, så deltagerne kan se, hvad det kan, siger Sebastian Skipper Ravn.

Da en stor del af kloakmessen er at netværke, håber DM&E at møde mange medlemmer på sin stand og få en god snak.

- Vi glæder os til at møde medlemmer fra hele landet. En messe som kloakmessen er en god lejlighed til at høre, hvad medlemmerne har at fortælle samt opdatere dem om alt det nye, vi arbejder med som brancheforening. Derudover ser vi også frem til at møde mange nye potentielle medlemmer og vise dem, hvad DM&E kan tilbyde, fastslår Sebastian Skipper Ravn.

Kloakmessen finder sted d. 23.-24. januar i Messe C i Fredericia.

Læs mere om Kloak & afvanding

20/1 2020
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.