Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Mange bygherrer bruger unødvendige penge på TV-inspektion af kloakker- Mange bygherrer får udført TV-inspektion inden opstart, men det er unødvendigt, hvis man entrerer med entreprenør, der er medlem af DTVK. De har nemlig pligt til at TV-inspicere inden installation

Mange bygherrer bruger unødvendige penge på TV-inspektion af kloakker

Mange Bygherrer belaster budgetterne unødvendigt, fordi de ofte får udført TV-inspektion af de samme kloakker to gange, lyder det fra de Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning(DTVK)

Del artiklen på

Når en bygherre har besluttet sig for at renovere kloakkerne i f.eks. et boligselskab og entrerer med en udførende entreprenør, som er medlem af Kontrolordningen for Ledningsrenovering, så kan DTVK TV-inspektion være en del af pakken. Men det er der alt for mange rådgivere og bygherrer, der ikke er klar over og de får derfor ofte udført TV-inspektion af de samme kloakker to gange.

- Mange bygherrer får udført TV-inspektion inden opstart, men det er helt unødvendigt, hvis man entrerer med entreprenører, der er medlemmer af Kontrolordningen for Ledningsrenovering. De har nemlig efter reglerne ansvaret for, at kloakkerne TV-inspiceres inden installation, forklarer Claus Vangsager, der er formand Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning(DTVK).

Det er ifølge formanden for TV-inspektionsgruppen hos DTVK penge, der burde bruges på TV-inspektion og fornyelsesplaner i andre af bygherres ejendomme.

Vi skal altid selv filme
Hos entreprenørvirksomheden Per Aarsleff, der er medlem af Kontrolordningen for Ledningsrenovering under Dansk Byggeri, udfører man ofte DTVK TV-inspektioner,
hvor der allerede er gennemført en TV-inspektion.

- Som medlem af Kontrolordningen for Ledningsrenovering er der helt klare regler om, at vi som udførende installatør via TV-inspektion har pligt til selv at sikre os, at vi kender længden på ledningen, dimensionen, materialet, placering og antal af stik samt identificere stik, der ikke er i brug. Derfor undersøger vi altid kloakkerne inden renovering, forklarer salgsleder Henrik Kjær fra Aarsleff.

-jhn

- Mange bygherrer får udført TV-inspektion inden opstart, men det er unødvendigt, hvis man entrerer med entreprenører, der er medlemmer af DTVK. De har nemlig pligt til at TV-inspiceres inden installation,

Læs mere om Kloak & afvanding

28/8 2018
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.