Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Ny besøgsrekord på kloakmesse3193 besøgende satte ny besøgsrekord på Kloakmessen. Samtidig var der også ny topnotering for antallet af udstillere med 143.

Ny besøgsrekord på kloakmesse

Kloakmessen torsdag og fredag i sidste uge havde 3193 besøgende. Dermed er rekordåret fra 2018 overgået både i besøgstal og antal udstillere

Del artiklen på

Samfund - Erhverv

- 143 udstillere er fem flere end da vi for to år siden jublede over ny udstillerrekord. 3193 besøgende er 155 flere end der blev scannet ved indgangen i 2018, og også dengang satte vi ny rekord. Det er helt vildt, og de meldinger, vi har fået fra både udstillere og gæster er, at vi har haft en fantastisk messe. Det bliver vanskeligt at få armene ned til almindelige kloakarbejde igen, konstaterer Danske Kloakmestres formand, Thomas Rasmussen, med et bredt smil.

Ingen spilder tiden her
- Kloakmessen 2020 bestyrker os yderligere i vores overbevisning om, at vi også fremadrettet skal lave en strengt brancherelateret messe uden demonstrationer af køkkenknive og råkostjern. Kloakmessen er for udstillere, der præsenterer relevant grej og værktøjer til kloakbranchen, siger Thomas Rasmussen og uddyber:

- Det er messens styrke, at de besøgende fagfolk véd, at de kan blive opdateret på det sidste nye og i øvrigt møde masser af specialister, der véd, hvad de taler om. Det er naturligvis også årsagen til, at vores trofaste team af sponsorer med Byggros, Grundfos, GSV, Blücher og Wavin denne gang fik yderligere et medlem. Nemlig Regnvandskonsulentuddannelsen, forklarer formanden for Danske Kloakmestre.

Ser allerede to år frem
Det var fjerde gang, Danske Kloakmestre sammen med Messe C kaldte til storsamling for landets kloakfolk. Kloakmessen har manifesteret sig solidt som en tradition, og udstillingscentret i Fredericia har vist sig at være helt ideelt både geografisk og arrangementsmæssigt.

- Folkene i Messe C kender os efterhånden rigtig godt og véd, hvad vi ønsker og har behov for. Efterhånden fungerer mange praktiske ting helt pr. automatik, så vi kan koncentrere os om at skabe fornyelse fra gang til gang. Blandt andet af konkurrencen DM i Kloak, hvor vi igen kårede Danmarks bedste kloakmester og landets bedste under uddannelse. Så når vi forlader Fredericia efter en messe, begynder vi i realiteten allerede at spejde to år frem mod den næste udgave af Kloakmessen, fortæller Thomas Rasmussen.

-jhn

Læs mere om Kloak & afvanding

27/1 2020
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.