Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Ny direktør vil styrke de gode relationer til både samarbejdspartnere og kollegaer- Hos Unidrain lever pionér- og iværksætterånden stadig i bedste velgående. Der er højt til loftet og plads til nye idéer, siger ny adm. dir., Martin Damtoft. Foto: Unidrain.

Ny direktør vil styrke de gode relationer til både samarbejdspartnere og kollegaer

Unidrain byder 1. november Martin Damtoft velkommen som ny administrerende direktør. Han har tidligere været hos Tapwell og Quooker Denmark

Del artiklen på

Det er en branchekendt profil, der den 1. november sætter sig i Unidrains direktørstol og som skal bygge videre på det veletablerede brand.

Martin Damtoft kalder selv rollen som Unidrains administrerende direktør for en ones in a lifetime opportunity. Martin Damtoft kommer senest fra en stilling som netop administrerende direktør hos Tapwell Danmark, hvor han ledede virksomhedens strategiske retning og vækstinitiativer.

- Jeg er utrolig glad for at tiltræde stillingen som administrerende direktør og blive en del af Unidrain – en virksomhed, der er branchens førende inden for linjeafløb. Unidrain er en virksomhed med en lang og imponerende historie, så jeg går ydmygt til rollen og glæder mig meget til samarbejdet med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, siger Martin Damtoft.

Unidrains nye direktør har opbygget erfaring og kernekompetencer hos danske designbrands som Muuto og Vipp samt som administrerende direktør hos Quooker. Det er således en branchekendt og forretningsorienteret direktør, der kommer til at dedikere sin tid på at udvikle Unidrains mange partnerskaber.

- Unidrain har været dygtige til at positionere sig og er blevet synonyme med linjeafløbet. Det skal vi selvfølgelig holde fast i, og det gør vi blandt andet i tæt dialog med vores samarbejdspartnere. Det er også igennem partnerskaberne vi skal vækste – både i Danmark og på eksportmarkederne. Jeg ser frem til at bruge min erfaring og bringe min store indsigt i markeds- og forbrugertendenser i spil hos Unidrain, fortæller Martin Damtoft.

I år er det 20 år siden, at Claus Dyre introducerede linjeafløbet. Årene til trods er det ifølge Martin Damtoft fortsat en virksomhed med en ganske særlig kultur.

- Hos Unidrain lever pionér- og iværksætterånden stadig i bedste velgående. Der er højt til loftet og plads til nye idéer. Det og det gode kollegaskab ser jeg meget frem til at blive en del af, siger Martin Damtoft.

-dc

Læs mere om Kloak & afvanding

1/11 2023
BrønddækslerByggerådgivningDrænHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottefælderTilbageløbssikringTilbageløbsventilUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.