Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

ScanPipe udvider med plastventilation Et eksempel på en typisk Boni-løsning indenfor plastventilation.

ScanPipe udvider med plastventilation

ScanPipe, der er grossist med speciale i vand og afløb, overtager aktiviteterne i Boni, som leverer løsninger indenfor ventilation og luftrensning

Del artiklen på

Boni har mere end 25 års erfaring med levering af ventilations- og luftrensningsløsninger til de områder inden for industrien, hvor der arbejdes i aggressive miljøer. Gennem flere år har de to virksomheder arbejdet tæt sammen på en række projekter, hvor deres kompetencer har kunnet forenes.

- Hos ScanPipe oplever vi, at vores kunder i højere grad efterspørger totalløsninger inden for både vand, afløb og ventilation. Derfor har det været en naturlig udvikling for os at gøre vores samarbejde med Boni mere strategisk, udtaler kommerciel direktør Mikael Lundgaard.

Hos Boni er adm. direktør Ole H. Nissen ligeledes begejstret for det strategiske samarbejde med ScanPipe.

- Vi har gennem længere tid set os om efter en strategisk partner, som dels vil kunne indfri det store potentiale i markedet og som har den rette platform for distribution, produktion og designede løsninger, udtaler Ole H. Nissen.

Integrerer aktiviteterne
I praksis betyder det strategiske samarbejde, at ScanPipe pr. 1. april 2020 udvider aktiviteterne med luftrensnings- og ventilationstekniske løsninger i plast fra Boni, mens Bonis aktiviteter vil blive integreret i ScanPipe Vand & Design, som tilbyder produktion af specialløsninger og plastsvejsning.

Salgs- og produktionsdirektør Hans-Kristian Høen-Beck er fortsat overordnet ansvarlig for ScanPipe Vand & Design, og Ole H Nissen vil få ansvar for salg, udvikling og videndeling inden for ventilationssegmentet.

Bonis montageafdeling bliver ligeledes integreret i ScanPipe Vand & Design med produktion primært i Greve og med udekørende plastmontører i hele Danmark samt Norden.

-los

Læs mere om Kloak & afvanding

19/3 2020
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerByggerådgivningDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.