Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Vokser knap 30 % på tv-inspektionHenrik Tesgaard (tv.) sammen med tv-operatør, Thomas Elmelund.

Vokser knap 30 % på tv-inspektion

Tv-inspektion er i dag et af FKSSlamsons største forretningsområder, og det skyldes bl.a., at virksomheden nu har knækket koden hos boligselskaberne

Del artiklen på

FKSSlamson er gennem det seneste halvandet år gået fra 20 professionelle tv-operatører til i dag i alt 30. Tv-inspektion er i dag et af FKSSlamsons største forretningsområder, og virksomheden har nu  fremgangen smitter af på toplinjevæksten for 2018:

- Tv-inspektion er en voksende del af vores forretning. Det er stadig forsyningsselskaberne, der fylder mest inden for tv-inspektion, men boligselskaberne investerer i øjeblikket massivt i drift- og vedligeholdelsesplaner, så de får det langsigtede overblik og derved undgår de dyre og akutte skader, forklarer salgschef hos FKSSlamson, Henrik Tesgaard.

FKSSlamson er medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning(DTVK) under Dansk Byggeri, og det kræver det, hvis man som FKSSlamson kører tv-inspektion for forsyninger og spildevandsselskaber:

- Det har kæmpe betydning for boligselskaberne, at vi kører efter standarderne i fotomanualen, så vi bl.a. sikrer præcision i placering af stik, omfanget af skader i kloakken samt præcisering af rørstørrelser. Tv-inspektionen er jo hele fundamentet for den videre renovering samt forsikringsdækningen, så det er helt essentielt, at der leveres præcise klassificeringer af skaderne, forklarer Henrik Tesgaard, der tilføjer:

- Den højt specialiserede tv-inspektion åbner i mange tilfælde op for flere opgaver. Boligselskaberne vil som oftest både have en plan for at få rettet op på skaderne på kloakkerne og have det udført samtidig med, at de vil have os til også at sikre og servicere systemet efterfølgende.

Mere rådgivning om forsikring
Endvidere påpeger Henrik Tesgaard, at kloakområdet er et område, hvor mange boligselskaber naturligt ikke har tilstrækkelig indsigt i hvilke kloakskader, der er dækningsberettigede. Den ekspertise har FKSSlamson og rådgiver derfor i stigende bygningsejerne på forsikringsdelen:

- Ift. forsikring er det jo ofte millionbeløb, der er på spil, og derfor er det også helt afgørende, at bygherre og ledningsejere via tv-inspektionen har et præcist og ensartet fundament, så skadesdækningen bliver korrekt, forklarer Henrik Tesgaard.

Præcis dokumentation og klassificering af skaderne er ifølge Henrik Tesgaard en fordel for både forsikringsselskab og bygherre, fordi man sikrer, at det er den rigtige erstatning, der udbetales.

Med fremgangen inden for tv-inspektion samt generel vækst over året forventer FKSSlamsonen positiv effekt på toplinjen på mellem 5-10 %.

-kj

Læs mere om Kloak & afvanding

8/11 2018
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.