Aktuelle nyheder - Maling

Deltag i dysten om det flotteste malearbejdeTidligere er Prisen for godt Malearbejde blandt andet gået til en villa fra 1930'erne i Aalborg-forstaden Hasseris.

Deltag i dysten om det flotteste malearbejde

Har du fået malet? Er det flot? Så kan du vinde 25.000 kroner, når Danske Malermestre igen udskriver konkurrencen om det flotteste malearbejde i private hjem

Del artiklen på

Samfund - forbrug

Prisen for godt Malearbejde hedder den konkurrence, som Danske Malermestre igen har udskrevet, og som belønner flot og godt malearbejde. Og mulighederne for at deltage i konkurrence er mange; om det er hele huset fra kælder til kvist, en lille lejlighed i midtbyen eller tre stuer en suite, som du har fået maleren til at give den helt store tur med alt, hvad faget indebærer, er ikke så afgørende. Det er det færdige arbejde - farverne og materialerne - som Danske Malermestre belønner.

Eneste krav for at deltage i konkurrencen om det flotteste malerarbejde er, at det er udført af en rigtig maler. Men næsten ligeså vigtigt som malearbejdet er det samarbejdet, der har været mellem din maler og dig, og som i fællesskab har ført til det flotte resultat.

Tidligere er Prisen for godt Malearbejde blandt andet gået til en villa fra 1930'erne i Aalborg-forstaden Hasseris, til en hestestald i Nordsjælland, der blev ombygget til privatbolig og til en højloftet lejlighed tæt på centrum i Odense. Fælles for projekterne er, at der i samarbejde med maleren var kælet for detaljerne og med omhu valgt flotte tapeter og karakterfulde farver.

-jhn

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen om 25.000 kroner skal du sende os nogle billeder af det arbejde, du har fået udført. Sammen med billederne skal du fortælle os, hvorfor lige netop dit arbejde er i en klasse for sig selv, og hvorfor du skal vinde prisen. Send billederne og en beskrivelse af arbejdet til sekretariatet@malermestre.dk.

Vi skal modtage dit bidrag senest 18. oktober 2019.

En rigtig maler er naturligvis medlem af Danske Malermestre, der står bag Prisen for godt Malearbejde - derfor er det selvfølgelig et krav, at arbejdet er udført af et af Danske Malermestres medlemmer.

Læs mere om prisen her

Læs mere om Maling

16/9 2019
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.