left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Maling

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males Det kommer til at tage 13 år at male Øresundsbroen, der er otte kilometer lang, heraf er højbroen en kilometer lang. Hele den samlede Øresundsforbindelse er 19 km lang.

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males

Den danske malerleverandør AcryMatic Coating skal levere den miljøvenlige maling, der skal dække Øresundsbroens 300.000 m2

Del artiklen på

Det bliver en af de større leverancer, som malerleverandøren AcryMatic Coating fra Jyllinge skal stå for i løbet af de næste 13 år, hvor Øresundsbroen skal genmales.

AcryMatic Coating, der har eksisteret siden 1985 og har stor teknisk og praktisk erfaring med miljøvenlige malinger til overfladebehandling af bl.a. stålkonstruktioner, er generalagent og importør i Danmark og Sverige af produkter fra den verdensomspændende malingsproducent RD Coating i Belgien.

Kan påføres med airless sprøjte
Malerarbejdet udføres af firmaet Müehlhan fra Fyn, der havde et ønske om at udføre Øresunds-projektet med et miljøvenligt produkt. Valget faldt på Monoguard fra AcryMatic Coating, der har en mal-kode 00-1 og kan påføres broen med airless sprøjte uden at det påvirker naturen og de folk, der skal arbejde med produktet.

Øresundskonsortiet fulgte Müehlhans anbefalinger til den miljøvenlige maling, der opfylder de strengeste krav og tillige blev dokumenteret med referencer.

- Øresundskonsortiet besluttede at anvende ovenstående miljøvenlige produkt på Øresundsbroen i stedet for produkter såsom epoxy og polyurethan. Af hensyn til miljøet er produktvalget et stort skridt i den rigtige retning, udtaler Jørgen Brix, direktør i AcryMatic Coating.

I Danmark har AcryMatic Coating leveret miljøvenlig maling til mange af de store danske broer med i alt ca. 300.000 m2, som ejes af Banedanmark og Vejdirektoratet.

-losLæs mere om Maling

25/2 2020
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.