Aktuelle nyheder om byggebranchen - Maling

Dyrup afslører Årets Farve 2018Årets Farve, Black Flame, får et nyt udtryk, alt efter hvilke andre farver, den sættes sammen med.

Dyrup afslører Årets Farve 2018

Årets farve 2018 vil være en del af et nyt farvekoncept med dertil hørende farvekort og farvekortsdisplay

Del artiklen på

Danmark, som ellers er kendt for sine lyse pastelfarver, har endelig taget de mørke farver til sig i boligindretningen. Mørke farver kan gøre flere ting ved en bolig: De kan tilføre hygge, men de kan også, afhængt af hvilket tilbehør der sættes til den mørke farve, få et meget elegant i udtryk.

Dyrup vælger altid Årets Farve ud fra de tendenser, som ses i samfundet, så farven linker ind i de udtryk, som kunderne gerne vil have i deres bolig netop nu. Årets farve 2018 er derfor blevet den flotte dybe mørke blå farve som hedder Black Flame.

Denne farve kan netop skabe både hulestemningen og elegancen, alt efter hvad man har lyst til. Black Flame kan bruges i alle trendretningerne og passer ind i alle rum, lige fra køkkener, stuer, kontorer og til at male en stol eller et bord. Farven spiller flot sammen med et hav af andre farver og får et nyt udtryk, alt efter hvad den sættes sammen med.


Farven The Dream Weaver er en af de fire farvetendenser, som Dyrup har udvalgt til boligen for 2018. Farvetemaet i The Dream Weaver rammer ungdommen, ligner fest og glade dage, men er samtidig en protest mod al den uro, der er i verden.

216 farver
Årets Farve vil være en del af Dyrups nye farvekort, der er anderledes end vi ellers kender det. Dyrup har taget udgangspunkt i, at man oftest ved, om man skal bruge en f.eks. rød, hvid eller grå farve, når man skal købe maling. Når man ved hvilken farve man vil have, så er det ikke nødvendigt at tage et helt farvekort med hjem.

Derfor har Dyrup delt farvekortet op i 9 kort, som indeholder hver deres farvekategori: rød, blå, brun osv. i alt 216 nye farver. På bagsiderne af hvert kort findes inspiration til hvordan farverne bruges i indretningen. Kortene er placeret i et display i butikken, hvor man nemt kan få et overblik over farverne, og i displayet er også en samlemappe, hvor man kan samle de farver sammen, som man har brug for.

-losLæs mere om Maling

13/11 2017