Aktuelle nyheder - Maling

Flügger ansætter ny finansdirektørPoul Erik Stockfleth

Flügger ansætter ny finansdirektør

Flügger group får ny CFO fra den 1. januar 2019, hvor Poul Erik Stockfleth afløser Keld Sørensen

Del artiklen på

Poul Erik Stockfleth kommer fra en stilling som Vice President Group Finance i NKT A/S og tiltræder som ny finansdirektør ved årsskiftet, hvor han bliver del af virksomhedens ledelsesteam samt medlem af direktionen.

Jimmi Mortensen, CEO i Flügger group, siger:

- Poul Erik har med sin brede erfaring indenfor både finans og IT-relaterede opgaver i NKT samt Ernst & Young en yderst interessant profil, som vi tror på er den rette til at fortsætte den udvikling, der er godt gang i Flügger, og som vi accelererede i forbindelse med lanceringen af vores strategi i efteråret 2017.

Poul Erik Stockfleth er 43 år og har en uddannelsesmæssig baggrund som M.Sc. indenfor Business Economics and Auditing fra Copenhagen Business School.

Udover de seneste seks år i NKT A/S har Poul Erik Stockfleth mangeårig erfaring fra revisionsaktieselskabet Ernst & Young, hvor han har arbejdet i 14 år, bl.a. som Executive Director og statsautoriseret revisor.

-los


Læs mere om Maling

4/9 2018
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.