Aktuelle nyheder om byggebranchen - Maling

Heart Wood er årets farve 2018Nordsjös farvespecialister har bl.a. peget på farven Heart Wood på grund af dens evne til at give os ro.

Heart Wood er årets farve 2018

Efter et års research af trends, forbrugeradfærd og anden viden har Nordsjö valgt farven Heart Wood, en subtil og varm rosa tone, som næste års farve

Del artiklen på

Researchen bag Heart Wood er lavet af Nordsjös farvespecialister på koncernens globale æstetiske center sammen med en gruppe af 11 internationale eksperter. De så en stærk overordnet tendens hos forbrugerne, som ønsker at skabe et hjem, som er et sted man kan trække sig tilbage fra omverdenen.

- Når livet går hurtigere, er det på tide at trykke på pause. Vores hjem er nødt til at være et sted, hvor vi kan skrue ned for lyden, hvor vi kan værne om vores værdier og lade op. Farver kan faktisk spille en vigtig rolle i forsøget på at skabe balance mellem omverdenen og den indre ro, siger nordisk designchef hos Nordsjö, Per Nimér.

Han tilføjer:

- Årets Farve 2018 fanger virkelig øjeblikkets stemning. Heart Wood og de fire tilhørende paletter hjælper forbrugeren med at skabe et hjem som er nærværende, unikt og deres eget, hvilket giver dem en følelse af sikkerhed, tryghed og et indbydende hjem for alle.

Inspiration fra naturtræ og læder
Indsigt fra en omfattende undersøgelse omkring sociale-, økonomiske- og designtendenser viser at vi levet i en verden med uforudsigelighed, med tilgang til mere information og valg end nogensinde. Nu er det tid til at vende tilbage til hjemmet, hvor vi kan sænke farten og forkæle os selv, lyder det fra Nordsjö, der kalder Heart Wood-hjemmet for varmt og indbydende.

Det kombinerer bløde nuancer af grå, brunt og rosa, blåt og blød kakao men kan også trækkes mod mere dristige nuancer af mørkeblåt og lilla. Det henter inspiration fra naturtræ og læder, materialer som forbrugeren ofte tager til sig i uforudsigelige tider.

Farverne i Heart Wood kollektionen er skabt for at give os mulighed for at lukke støjen ude, finde ro i sindet og lade batterierne op.

Heart Wood kan købes hos alle Nordsjö forhandlere fra i dag tirsdag den 12. september.

-los


Læs mere om Maling

12/9 2017