Aktuelle nyheder - Maling

Iso Paint Nordic bliver en del af Tikkurila DanmarkKenneth Johansen, adm. direktør, Tikkurila Danmark.

Iso Paint Nordic bliver en del af Tikkurila Danmark

Fuld integration i moderselskabet Tikkurila Danmark skal styrke tag- og specialmalingproducenten

Del artiklen på
Iso Paint Nordic, der udvikler, producerer og markedsfører tag- og specialmaling samt imprægnering, bliver nu fuldt integreret i sin modervirksomhed, industri- og bygningsmalingleverandøren Tikkurila Danmark.

Fusionen af aktiviteterne i de to virksomheder er formelt sket ved årsskiftet og kommer efter, at Tikkurila-koncernen i 2014 købte det på det tidspunkt familieejede Iso Paint Nordic.

Organisationsændringen betyder blandt andet, at Iso Paint Nordic får en internationalt arbejdende organisation i ryggen. Tikkurila Danmark er en del af den børsnoterede finske Tikkurila Group med cirka 3500 ansatte på verdensplan.

- Med den fulde integration i Tikkurila Danmark får vi mulighed for at bygge videre på de gode resultater, der er skabt i Iso Paint Nordic. Produkterne er i topklasse, og med en international organisation i ryggen er jeg sikker på, at Iso Paint Nordic har potentiale til at udvikle sig yderligere, siger Kenneth Johansen, adm. direktør i Tikkurila Danmark.

Beholder navnet
Det er ikke mindst Iso Paint Nordics fokus på bæredygtige overfladebehandlingsløsninger, der får Kenneth Johansen til at tro på gode udviklingsmuligheder for virksomhedens produkter. Iso Paint Nordic har i mange år fokuseret på udvikling af tagmalinger med traditionelle egenskaber som beskyttelse og forskønnelse af tagbeklædningen. Iso Paint Nordic kompletterer således Tikkurila Danmarks i forvejen brede program af facademalinger, indendørs malinger samt industrielle produkter til både nybyggeri, renovering og vedligeholdelse.

Med integrationen af Iso Paint Nordic vil den samlede Tikkurila Danmark-organisation omfatte 70 ansatte. Foruden Iso Paint Nordic-produkterne og industrielle overfladebehandlingsløsninger, der sælges under Tikkurila-navnet, omfatter koncernen brandet Beckers Maling, som leverer dekorativ bygningsmaling til indvendig og udvendig brug.

Iso Paint Nordic er i forvejen ledelsesmæssigt organiseret under Tikkurila Danmark, og integrationen får ingen personalemæssige konsekvenser hos nogen af virksomhederne, der fortsat begge har hovedsæde i hhv. Vallensbæk og Lunderskov. Iso Paint Nordics produkter vil fortsat blive markedsført under det navn, branchen og kunderne kender.

-kj

Læs mere om Maling

5/1 2017