Aktuelle nyheder - Maling

Klar med vægmaling uden konserveringsmidlerDer er blevet forsket intensivt de sidste to år. Nu er Auro klar med mere maling uden konserveringsmidler.

Klar med vægmaling uden konserveringsmidler

Auro har løst en af branchens store udfordringer. Næsten alle produkter er nu fri for konserveringsmidler

Del artiklen på

Efter to års intensivt forsknings- og udviklingsarbejde er det lykkedes for kemikerne i tyske Auro at styrke vægmalingens holdbarhed ved regulering og styring af pH-værdien, så konserveringsmidler helt kan undgås samtidig med at tekniske og anvendelsespraktiske egenskaber bevares.

Derfor er det nu muligt at tilbyde Vægmaling nr. 321 som konserveringsmiddelfri. De resterende vægmalingprodukters sammensætning vil også blive ændret i løbet af året, så alle produkter før slutningen på året vil være konserveringsmiddelfri.

- Pga. EU-regulering har vi gennem de sidste par år ikke anvendt økologiske konserveringsmidler, som vi ellers har haft glæde af gennem en lang årrække, og vi har i mellemtiden været tvunget til, at indsætte syntetiske konserveringsmidler i nogle få produkter, hvor de er nødvendige. Men vi har aldrig følt os trygge med disse indholdsstoffer, og har hele tiden betonet, at det handlede om en midlertidig løsning. For Auro gælder det selvfølgelig ikke alene om, at gå foran - det gælder ligeså meget om, at lade handling følge ord. Nu er det derfor endelig kommet dertil: vi har videreudviklet vores vægmaling-sortiment, og har udviklet nye opskrifter, der overflødiggør konserveringsmidler, lyder det fra Auro.

Afdampet efter 28 døgn
Allerede nu har Auro et bredt sortiment af vægmaling uden konserveringsmidler, da både ler-, kalk- og silikatmaling fremstilles uden anvendelsen af konserveringsmidler.

De resterende få produkter indeholder p.t. ca. 0,01 % konserveringsmiddel, der af Miljøinstituttet i Bremen er dokumenteret fuldstændig afdampet 28 døgn efter anvendelsen af malingen.

Læs mere om Vægmaling nr. 321 her.

Auro forhandles i Danmark af Økomaling.dk, der også har butik i Hellerup. Mere information kan også findes på www.auro.dk

-los
Læs mere om Maling

26/2 2018
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.