Aktuelle nyheder - Maling

Lancerer B2B-webshop til malerne Der ligger mere end 1000 varer i Nordsjös nye webshop, der kan tilgås døgnet rundt.

Lancerer B2B-webshop til malerne

Nu lancerer Nordsjö sin nye B2B-webshop til malerne, som indeholder en række funktioner, som kommer til at lette malerens hverdag

Del artiklen på

I webshoppen, der indeholder i alt mere end 1000 varer, kan man bestille hele Nordsjös indendørs- og udendørssortiment, spartel, værktøj og tilbehør, dvs. alt som maleren skal bruge til sit arbejde.

Når man har lagt sin bestilling i webshoppen, kan man vælge mellem at hente sin bestilling, tonet og færdigpakket hos sin nærmeste Nordsjö Professional butik via en Click & Collect funktion eller at få alt leveret direkte til arbejdspladsen. Dette vil spare tid for maleren og man kan desuden afgive sin bestilling hele døgnet, og slipper derfor at skulle handle inden for en bestemt åbningstid.

Andre funktioner som er med i webshoppen er aftalepriser, fakturahåndtering, online betalingsmuligheder, produktinformation, datablade og tilbud – funktioner som er lavet for at gøre malerens hverdag lettere og mere effektiv.

- Vi er glade for at kunne tilbyde de danske malere en moderne e-handelsløsning, som kommer til at gøre deres hverdag lettere og vi ved, at dette er noget, som de har efterspurgt, fortæller marketingchef for Nordsjö Danmark Katrine Jensen.

Webshoppen kan anvendes af alle danske malere som har en konto hos Nordsjö. Er man ikke kunde i dag, kan man kontakte sin lokale Nordsjö Professional butik eller sælger.

-los


Læs mere om Maling

12/2 2018