scroll
Malermestre aflyser traditionsrigt stævneTakket være corona-situationen bliver der ikke noget Nyborgstævne for de danske malermestre i januar 2021.

Malermestre aflyser traditionsrigt stævne

Som en direkte konsekvens af corona-krisen har Danske Malermestre valgt at aflyse sit Nyborgstævne på Hotel Nyborg Strand

Stævnet har ellers været et fast punkt på Danske Malermestres program siden 1950, men 2021 bliver anderledes.

- Nyborgstævnet står helt centralt i Danske Malermestre. Det er her vi mødes under afslappede former med kollegaer fra hele landet. Sådan har det været, siden vi havde det første stævne. Det er en tradition, at vi mødes i januar, så det er bestemt noget, vi er meget triste over, siger Danske Malermestres formand, Per Vangekjær.

- Men i lyset af corona-krisen er en aflysning det eneste rigtige. Vi kan ikke stå som en troværdig og ansvarlig erhvervsorganisation, og så samtidig afholde et kæmpe stævne med deltagelse af 600-700 malermestre og leverandører fra hele landet, som potentielt kunne udvikle sig til en superspreder-begivenhed.

- Så selv om der er flere måneder til, og det er muligt, at eventuelle restriktioner for arrangementer som vores stævne kan være lempet til den tid, er det det rigtige at aflyse stævnet på nuværende tidspunkt, fastslår Per Vangekjær.

-los


5/10 2020