LCA
LCA
scroll
Malerne mødes i Nyborg til årets store messeNyborg Stævnet 2024 er arrangeret af Danske Malermestre.

Malerne mødes i Nyborg til årets store messe

Leverandører, malermestre og elever fra erhvervsskolerne sætter i disse dage hinanden i stævne i Nyborg. hvor Danmarks største messe for bygningsmalere løber af stablen

Danmarks største messe for bygningsmalere åbnede torsdag på Hotel Nyborg Strand.

Tæt på 500 malermestre og leverandører til malerfaget fra hele landet deltager i det traditionsrige – og årligt tilbagevendende – stævne, der løber frem til lørdag 27. januar.

Nyborg har deltagelse af godt 50 af malerfagets leverandører. På den store udstilling kan de mange malermestre stifte bekendtskab med nye materialer/materiel samt få råd og vejledning til allerede kendte produkter.

Ved siden af de mange leverandører og malermestre vil der torsdag og fredag være mange elever fra erhvervsskoler over hele landet.

Nyborg Stævnet begynder dog for alvor først fredag 26. januar, hvor der sideløbende med den store udstilling er indlæg og debat i salen.

Fredag formiddag giver formanden for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen, en 'overflyvning' af den aktuelle politiske situation i Danmark – ikke mindst oven på lukningen af Nye Borgerlige.

Udsigterne for blå blok vil også være et emne for den konservative formand. EU Taksonomi, de nye ESG-bæredygtighedsindberetningskrav og DGNB-certificering er også på stævnets program.

Nyborg Stævnet henvender sig hovedsagelig til håndværkere og andre af byggeriets fagfolk, men der er fri adgang for publikum til den store leverandørudstilling.

Mange malersvende lægger også vejen forbi Nyborg Strand i løbet af fredagen.

Udstillingen lukker fredag klokken 15.50.

25/1 2024