LCA
LCA
scroll
Malinggigant har fundet ny direktørTorben Beck udtrykker stor glæde og stolthed over at skulle være med til at lægge fremtidens retning for PPG her i landet samt i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Malinggigant har fundet ny direktør

Torben Beck tiltrådte den 1. november som administrerende direktør for PPG-koncernens danske marked for bygningsmaling. Han bliver samtidig også ansvarlig for Tyskland, Østrig og Schweiz. PPG er bl.a. kendt for mærkerne Gori og Dyrup

Torben Beck er vendt tilbage til PPG efter at have arbejdet som adm. direktør for Bostik og LIP i to år. Før det brugte han 10 år som direktør for PPG’s division for autolak i Norden og Tyskland. Det er således en erfaren profil med fingeren på PPG-koncernens puls, der vender retur til de velkendte græsgange.

Selvom Torben Beck har kendskab til branchen, så er han klar over, at der venter nye og spændende udfordringer, når han i dag sidder for bordenden i en global virksomhed som PPG.

- Vi har i mere end 100 år har bidraget til at fremme malerbranchen gennem innovative produkter af høj kvalitet. Det arbejde glæder jeg mig til at støtte op om og fortsætte med at udvikle, siger Torben Beck.

I gang fra dag ét
Torben Beck har allerede taget hul på dagligdagen hos PPG i Søborg, hvor det danske hovedkontor med administration og produktion beskæftiger knap 300 mennesker.

- Vi har et solidt fundament og stærke mærker, som vi skal fortsætte med at udbrede og synliggøre ude hos kunderne. Dette arbejde er allerede påbegyndt, og PPG-centre dækker i dag hele landet, fortæller Torben Beck og fortsætter:

- Jeg skal sammen med den øvrige ledelse i gang med at lægge en langsigtet strategiplan for PPG Danmark. Strategien kan dog blive en smule udfordret af de aktuelle markedsforhold, som er lidt af en 'dark horse'.

Vækstambitioner
Torben Beck har klare ambitioner på vegne af sin nye arbejdsgiver. Han peger på fortsat vækst og den bæredygtig satsning som to afgørende fokusområder.

- PPG er en velsmurt maskine med professionelle og dedikerede medarbejdere. Min opgave bliver at få alle til at trække i samme retning, så vi realiserer vores vækstpotentiale. Her handler det for mig om, at vi bl.a. i højere grad investerer i de langsigtede perspektiver, siger Torben Beck og tilføjer:

- Den professionelle maler bliver i stigende grad mødt med krav om, at projektet skal være udført med miljømærkede produkter, og DGNB certificerede byggerier skyder op i stadigt større omfang. Også byggemarkedernes kunder efterspørger i højere grad miljømærkede malinger. For begge kundetyper har vi et ansvar for at bidrage til, at der hele tiden bliver taget skridt fremad i den grønne omstilling.

-dc

9/11 2022