Aktuelle nyheder - Maling

Nordisk mester i farverRebekka Guldbrand Vedstesen i dyb koncentration under konkurrencen i Fields. (Foto: Søren Hytting)

Nordisk mester i farver

Danmark har sikret sig det nordiske mesterskab for malere, som Danske Malermestre netop har afviklet i indkøbscentret Fields i Ørestad under overværelse af et interesseret publikum

Del artiklen på

 Det blev en flot sejr til Rebekka Guldbrand Vedstesen i det nordiske mesterskab, NMO, hvor hun havde dystet mod malerelever fra Island, Sverige og Finland.

I løbet af tre dage havde de fire konkurrenter stået med deres stande i indkøbscenteret Fields, hvor publikum kunne følge deres arbejde med tapet, dekoration, træ-lakering og tegning efter mål.

Rebekka Guldbrand Vedstesen er også danmarksmester, da hun i januar i år vandt DM i Skills for malerfaget.

NMO afholdes hvert andet år, og dermed kan Rebekka nu i de kommende to år kalde sig nordisk mester og være stolt af pokalen, hvor hende navn nu skal indgraveres - sammen med de tidligere vindere af titlen.

Det er fjerde gang i træk, at Danmark står med vinderen af NMO. Næste gang der afholdes nordisk mesterskab er i 2018, hvor Finland er vært.

-cmn


Vinder af NMO 2016; Rebekka Guldbrand Vedstesen, Danmark. (Foto: Danske Malermestre)

Læs mere om Maling

5/9 2016
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.