Aktuelle nyheder - Maling

Nordiske malerelever prøver kræfterRebekka Guldbrand Vedstesen er til daglig elev på Rybners i Esbjerg og i lære hos Malermester Kurt Skovdal, Tistrup.

Nordiske malerelever prøver kræfter

Danske Malermestre afholder nordisk mesterskabskonkurrence sammen med de øvrige nordiske mesterorganisationer i det fælles regi "NMO" til afgørelse lørdag aften

Del artiklen på

Rebekka Guldbrand Vedstesen er danmarksmester for malere. Det blev hun, da hun vandt malerfagets konkurrence ved den største event for erhvervsuddannelserne i Danmark - DM i Skills i januar i år.

Nu skal Rebekka dyste om titlen som Nordens dygtigste malerelev, når Danske Malermestre sammen med de øvrige nordiske mesterorganisationer i det fælles regi "NMO" afholder nordisk mesterskabskonkurrence.

NMO-mesterskabet afholdes kun hvert andet år på skift mellem de fem nordiske lande, når NMO-medlemmerne afholder konference og i den forbindelse også et mesterskab med deltagelse af hvert lands dygtigste malerelev.

Konkurrencen forløber over tre intense dage, hvor deltagerne dyster i de samme dicipliner som ved de store nationale konkurrencer og det internationale WorldSkills. De skal bl.a. opsætte tapet, lakere træværket og udføre en millimeterpræcis opmåling af tekst og tegning.

Alle kan overvære konkurrencen, som Danske Malermestre denne gang er vært for, den afholdes i indkøbscenteret Fields ved "metro-indgangen", onsdag d. 24. august kl. 8.30 - 17.30, og torsdag d. 25. og fredag d. 26. august fra kl. 8.30 - 17.00.

Danmark har de seneste tre gange sendt vinderen af det årlige DM i Skills til NMO-konkurrencen - og har hver gang vundet titlen som nordisk mester. Vinderen af NMO-mesterskabet kåres ved en middag lørdag aften.

-cmn

Læs mere om Maling

24/8 2016
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.