LCA
LCA
scroll
Ny bag-in-box-emballage til en af Dyrups populære malinger er bedre for miljøetMed en reduktion på 81 % plast i forhold til en konventionel plastspand er Dyrups nye emballage et skridt mod at minimere plastforbruget.

Ny bag-in-box-emballage til en af Dyrups populære malinger er bedre for miljøet

Bag-in-box-emballagen er fremstillet af 75 procent genanvendeligt og bionedbrydeligt materiale. Boksen er konstrueret af 100 % FSC-certificeret papir og pap

PPG meddelte i dag, at Dyrup maling fra PPG introducerer ny bag-in-box-emballage til sin Væg Ekstra Dækkende 10. Emballagen er lavet af 75 % genanvendelige og biologisk nedbrydelige materialer.

Christian Ulrich, der produktchef hos PPG fortæller:

- Vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter og tilbud. Med lancering af denne nye emballage har vi haft fokus på at gøre håndtering lettere, mere praktisk og klimavenlig ikke mindst. Det er vores mest populære og efterspurgte maling.

Bag-in-box-emballagen er fremstillet af 75 % genanvendeligt og bionedbrydeligt materiale. Boksen er konstrueret af 100 % FSC-certificeret papir og pap.

Udover de bæredygtige egenskaber er den nem at bruge og minimerer hurtig udtørring. Den ergonomiske håndtering og tappefunktionen gør påføringen af malingen enkel og problemfri.

Bag-in-a-box-konceptet er blevet anerkendt for dets praktiske, håndterbare og miljømæssige fordele af ScanStar, en konkurrence, der er blevet afholdt årligt siden 1969 af Scandinavian Packaging Association, SPA.

Dyrups nye bag-in-box fås hos udvalgte forhandlere. Se mere på Dyrups hjemmeside.

-dc

24/11 2023