Aktuelle nyheder - Maling

Årets farve 2021 hedder Brave GroundDet er 18. år i træk, at ledende designere fra hele verden er med til at kåre årets farve. Årets farve 2021 udmærker sig bl.a. ved at give plads til andre farver og lade dem skinne.

Årets farve 2021 hedder Brave Ground

I år har Nordsjö valgt Brave Ground, en varm og naturlig neutral farve, til årets farve. Det er en alsidig farve, som varierer i sit udtryk efter lyset fra døgnets timer

Del artiklen på

Brave Ground tager os, i disse usikre tider, tilbage til det naturlige og grundlæggende. Den står på egne ben som en stabil, smuk og kraftfuld farve, og kan anvendes så den samtidig giver plads til andre farver og lader dem skinne.

En jordnær og mulighedernes farve, som vækker en følelse af balance, stabilitet og potentiale, og som hjælper os med at finde modet til at kigge fremad, lyder det fra malingproducenten Nordsjö, der for 18. år i træk har indbudt ledende designere fra hele verden til at udforske globale designs og trends, og fange tidens stemning i årets farve og de fire inspirerende ColourFutures 2021-farvepaletter.

- Årets farve og farvetrends for 2021 afspejler både den store forandring vi har set globalt dette år og den usikkerhed vi oplever omkring os. Samtidig ser vi, at der af denne usikkerhed opstår positive ting som solidaritet, generøsitet og et nyt fællesskab. Dette afspejler sig i både årets farve og de fire farvepaletter, som på forskellige måder inspirerer til mod og håb om fremtiden, siger Ann-Charlotte Linde, farvechef fra Nordsjö.

De fire farvepaletter
De fire ColourFutures 2021-farvepaletter, som alle også indeholder farven Brave Ground, tager denne naturlige farve i mange forskellige retninger. Som svar på specifikke behov giver hver af disse fire farvepaletter forbrugeren tillid til at kunne udtrykke sig med farve og maling:

Expressive-farvepaletten: Fremtrædende røde og lyserøde nuancer afbalanceret med bløde neutrale - dette er farver som giver liv og vitalitet til vores hjem. Vi kan med disse farver skabe et individuelt rum, som giver energi, overrasker og reflekterer hvem vi i virkeligheden er.

Trust-farvepaletten: Jordfarver fra hele verden. Disse forenende farver, afspejler os alle. Varme naturlige nuancer af gråt og brunt, farver som supplerer hinannden og tilskynder til fællesskab, samarbejde og giver hjemmet en følelse af harmoni.

Timeless-farvepaletten: Inspirerende nuancer af gult og okra som sammen med bløde naturlige nuancer, kan skabe en baggrund, som omfavner både gammelt og nyt. Stimulerende uden at være dominerende, giver disse farver positivitet og balance til et rum.

Earth-farvepaletten: Ved at reflektere tonerne fra havet, himlen og jorden, skaber disse nuancer en kobling til den naturlige verden omkring os. Tag verden ind i hjemmet med naturlige farve som fungerer let sammen.

-los

Læs mere om Maling

8/9 2020
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.