left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Maling

Skaber nyt farvekort med influenceres favoritfarverDet nye farvekort ’Kubel Colour Collection’, der er inspireret af svenske influencere, er at finde hos samtlige Nordsjö-forhandlere.

Skaber nyt farvekort med influenceres favoritfarver

Nordsjö har skabt en varm farvepalette ud fra kendte, svenske influenceres favoritfarver

Del artiklen på

Trend

I farvekortet kan man se og læse om den nye ’Kubel Colour Collection’ med otte unikke farver som svenske Anna Kubel, velkendt stylist og influencer i Sverige, har skabt eksklusivt for Nordsjö. Hele paletten består af 28 stilsikre farver, som passer til alle rum og vækker lysten til at forny sit hjem.

Med farver kan man enkelt forandre følelsen i, og af, et rum. Nogen vil have et lyst og luftigt rum i sobre farvetoner og med stilrene detaljer. Andre vil skabe en mere hyggelig følelse med mørke og dybe farver. I paletten er der farver til alle de forskellige stile, som er med til at gøre hjemmet personligt.

I farvekorten præsenterer Anna Kubel sammen med Nordsjö sine egne otte favoritfarver, som hun har malet sit hjem med. Blandt de otte er det den rust-rose farve ’Kubel Rusty Rose’ og den dæmpede gul-grønne farve ’Kubel Spring Leaf’, som ligger hendes hjerte nærmest.

En følelse af ro
Anna Kubel fortæller, hvordan hun fandt inspiration til farverne fra sine omgivelser, hvordan hun bruger farverne i sit hjem samt hvad man skal tænke på for at finde ’den røde tråd’ igennem alle husets rum.

- For mig er farver helt afgørende for at gøre et hjem velkomment og hyggeligt. Jeg elsker at komme hjem til en følelse af ro og jeg vil gerne have, at de farver jeg bruger, afspejler dette. Dæmpede, jordnære og varme toner som sammen skaber en harmoni mellem de forskellige rum, siger Anna Kubel, @annakubel.

I farvekortet får man desuden en smagsprøve af andre influenceres farvoritfarver, som f.eks. den dæmpede blå-grå ’Krickelins Kustgrå’, den alsidige ’HoP Light Grey’, den lyse beigegrå ’Lapptusans Dusk’” og den hyggelige ’Tant Johannas grønne.

-los


Læs mere om Maling

27/4 2020
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.