LCA
scroll
Stor succes med lokalt satellitkontor i Helsingør Med oprettelsen af et kontor i Helsingør har Viebke & West fået en lokal tilknytning til byen, der rækker ud over rammeaftalens kontinuerlige malerarbejde og koordination.

Stor succes med lokalt satellitkontor i Helsingør

I januar oprettede Viebke & West et satellitkontor i Helsingør, efter malerfirmaet vandt en stor rammeaftale i kommunen. Den indebærer koordinering og istandsættelse af mere end 6000 lejemål i den almene boligforening Boliggården de kommende fire år

Malerfirmaet Viebke & West vandt i starten af året en fireårig rammeaftale om istandsættelse af over 6000 lejemål i Boliggården, der er en almen boligforening i Helsingør. For at sikre den daglige drift af boligerne valgte malerfirmaet med base i København at oprette et satellitkontor med lager centralt i Helsingør, så det kan være tilgængelige for boligforeningen.

Projektleder Maja Madvig fra Viebke & West står i spidsen som afdelingsleder for Boliggården, der spænder bredt på boligtyper med både ungdoms-, familie- og seniorboliger.

- Rammeaftalen betyder, at vi hver måned tager os af i gennemsnit 60 fraflytninger og 15 servicesager i boligerne. Vi er også ansvarlige for at koordinere de forskellige håndværkere, så ud over malerne har vi også fast en koordinator og konduktør på kontoret i Helsingør, siger Maja Madvig.

En af de øvrige aktører på projektet er vvs- og tømrerfirmaet Madsen & Kastberg, der ligeledes har slået sig ned i lokalområdet, så de hele tiden kan imødekomme de løbende opgaver med istandsættelse.

- Til hverdag sidder der 3-4 mand på kontoret i Helsingør, hvor de enkelte personer kan skifte fra dag til dag. De tager sig af servicesager og snakker med beboerne, fortæller Maja Madvig og tilføjer:

- Vi ser frem til snart at få en digital løsning til koordinationsarbejdet med rammeaftalen, hvor det bliver mere moderniseret.

Arbejdet med Boliggården byder på perioder med varierende travlhed for malerfirmaet, og i kombination med den kommende digitalisering åbner det døren for at kigge videre ud på Nordsjælland fra satellitkontoret.

Med oprettelsen af et kontor i Helsingør har Viebke & West fået en lokal tilknytning til byen, der rækker ud over rammeaftalens kontinuerlige malerarbejde og koordination.

- Gennem vores nye afdeling i Helsingør har vi også fået andre opgaver deroppe, og vi kan byde ind på andre ting i området. Muligheden for at være til stede i byen med en lokal afdeling betyder meget, og det er dejligt, at det giver lidt valuta, at vi nu er et firma med en afdeling i Helsingør, fortæller Maja Madvig.

Selvom malerfirmaet har sin base i København, kan satellitkontoret i Helsingør nærmest ikke blive mere lokalt ifølge projektlederen.

- Vi har fået en ny konduktør deroppe, der tidligere har været tilknyttet Boliggården i mange år. Og så bruger vi kun lokale håndværkere fra Helsingør eller Hillerød, siger hun.

-dc

18/9 2023