LCA
LCA
scroll
Tager stor nyhed med på Nyborg StævnetNyborg Stævnet løber af stablen den 26.-28. januar, og Dana Lim står klar til at tage en faglig snak med alle, der kommer forbi.

Tager stor nyhed med på Nyborg Stævnet

Dana Lim tager en ny spartelmasse med, når Nyborg Stævnet 2023 torsdag slår dørene op. Et produkt der vil effektivisere arbejdsgangene for malerne på de store malerprojekter markant uden at gå på kompromis med kvaliteten

Når der 26.-28. januar er Nyborg Stævne, har Dana Lim en stor nyhed med under armen.

Det er en ny type spartelmasse, RTP-sprøjtespartel, som vil effektivisere arbejdsgangene hos malerne og samtidig sikre et mere robust og jævnt resultat end tidligere:

- Vi har lagt hovederne i blød og udviklet en spartelmasse, der på langt de fleste overflader, opnår en hårdere overflade end typiske spartelmasser. Det er en spartel, der er nem at glitte, rulle- eller sprøjtepåføre, at slibe i og som giver en jævn og glat overflade, når man maler direkte på den, fortæller Dana Lims salgschef Lars Aabech.

Ny tendens på de danske byggepladser
Og det er da heller ikke noget tilfælde, at en sådan løsning bliver præsenteret netop nu. Over de seneste år har Dana Lim observeret en ny tendens ude på byggepladserne, hvor malerne på mange byggerier springer vægbeklædningen over og maler direkte på den tørre spartelmasse:

- I de fleste tilfælde går det godt, men man får en lidt svagere overflade i forhold til hårde stød, og der er risiko for, at spartelmassen bobler op og giver en mere ujævn overflade. Vi har derfor lyttet til vores kunder og udviklet RTP-sprøjtespartel, som vil spare de danske malere på de store byggeprojekter for meget tid og forbedre deres slutresultat markant, siger Lars Aabech.

Dana Lim er i år en del af inderkredsen
Udstillerne i halvcirklen omkring DFL-baren på Nyborg Stævnet tæller 6 medlemmer af brancheforeningen Danmarks Farve- og Limindustri. Dana Lim, er den eneste udstiller, der ikke er malerproducent, men derimod producerer både spartelmasser, vævlime og fugemasser. De besøgende vil kunne få sig en god snak med Dana Lims sparteleksperter om de nye tendenser og produktnyheder, som tæller den nye RTP-sprøjtespartel og sortimentsudvidelsen rullespartel-Medium Pro Plus 639.

- Nyborg Stævnet er den absolut vigtigste begivenhed for os at være til stede på, når det kommer til at styrke relationerne til malerfaget. Her fortæller vi om fordelene ved vores mange produktløsninger og holder fingeren på pulsen hos vores kunder. Og så har Nyborg Stævnet også altid været garant for et stærkt socialt samvær, vidensdeling og netværk, og det glæder vi os over at være en del af, siger Lars Aabech.

-dc

25/1 2023