left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Maling

Technima Nordic lancerer ny spraymaling i RAL-farver  til malerbranchen

Technima Nordic lancerer ny spraymaling i RAL-farver til malerbranchen

ANNONCE: I adskillige år har Technima fokuseret på malerbranchen og for nylig produceret et malesortiment i RAL-farver med Industrial Top Coat/RAL-farver i alkyd og akryl.

Del artiklen på

Technima er Europas førende specialist inden for markeringsmaling på spraydåse. Virksomheden har udviklet en række forskellige sortimenter af kvalitetsprodukter for at lette arbejdet for fagfolk inden for adskillige områder: byggeri, linjemarkering, skovbrug, events/sport samt vedligeholdelse af maskiner og værktøjer.

Det særlige ved Acrylic Industrial Top Coat er dens sammensætning med akrylharpiks, som gør den hurtigtørrende og giver en fremragende overfladefinish. Produktet kan bruges på diverse overflader, især metal, inden for forskellige arbejdsområdersåsom lakreparation af landbrugsmaskiner og entreprenørmateriel, indhegning, industriel vedligeholdelse og malerreparation samt til at identificere rørinstallationer.

Alkyd Industrial Top Coat indeholder modificeret alkydharpiks for at sikre en meget høj dækkeevne, en fremragende blank finish og lang levetid. Produktet er særligt modstandsdygtigt over for ridser og slag. Som supplement til Acrylic Top Coat kan finishmaling med alkydharpiks anvendes som et beskyttende lag for endnu mere glans.

Begge produkter er tilgængelige i mange forskellige farver takket være en fremragende fleksibilitet i produktionen af RAL-farvekoder.

Læs mere om Maling

9/7 2020
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.