LCA
scroll
Vil erobre Fyn- Konkurrencen er der, men der er ikke så mange store aktører på Fyn, der kan løfte de helt store opgaver. Og dét kan vi sammen med Viebke & West, siger maler Kasper Andersen.

Vil erobre Fyn

Viebke & West, der normalt holder til i København, vil indtage Fyn med stiftelsen af Odense Maleren. Det sker sammen med et lokalt malerfirma, og sammen vil det lokale malerfirma og de københavnske kompetencer overtage det fynske malermarked

Det nystiftede malerfirma, Odense Maleren, er et samarbejde mellem det Københavnske malerfirma, Viebke & West og den lokale maler, Kasper Andersen. Drømmen er at blive de største på Fyn.

Odense Maleren har eksisteret siden 2015 drevet af den lokale maler, Kasper Andersen. Nu er malerfirmaet genetableret med ny ejerkreds og klar til en frisk start tilsat nye, københavnske kræfter, hvor den lokale maler Kasper Andersen stadig er i spidsen for driften. Ifølge dem selv er det den perfekte kombination mellem de københavnske kræfter og det lokale kendskab og kundesegment.

- Det er en stor mulighed for at skabe noget større sammen, end hvad jeg ville kunne på egen hånd. Viebke & West har musklerne, og jeg har netværket. Sammen skal vi erobre Fyn, siger Kasper Andersen, der er født og opvokset i Odense.

Viebke & West har længe udset sig Fyn som sit næste marked, og det københavnske malerfirma ser derfor stiftelsen af det odenseanske selskab som et essentielt skridt på vejen.

- Vi har i noget tid gerne villet etablere os på Fyn og øge volumen der. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at gøre brug af nogle af de fantastiske, lokale kompetencer. Vi kender Kasper fra malerbranchen og ved, hvor dygtig han er, og at han har et fantastisk godt netværk på Fyn. Så vi ser det som en god mulighed for at gøre indtog på det fynske malermarked med Kasper i spidsen, siger direktør i Viebke & West og Odense Maleren, Kenneth Johansen.

Og Kasper Andersen er ikke en hvilken som helst lokal maler. For udover at have startet og drevet den oprindelige Odense Maleren har han 12-års erfaring i malerfaget, og malingen har han fået ind med modermælken, da hans far også var maler.

Høje ambitioner
Målet for det nystiftede firma er at blive én af de største spillere på Fyn. Men man skal starte et sted. Odense Maleren er siden stiftelsen tidligere på året og de nytilkomne kræfter startet helt forfra.

- Vi begyndte med at mande ned for at få en frisk start, da det jo er en helt ny virksomhed på trods af, at vi har beholdt navnet. Og nu er vi begyndt at mande op igen. Indtil da benytter vi os af gode samarbejdspartnere, hvor vi lejer folk ind til de større opgaver, siger Kasper Andersen.

På trods af at virksomheden lige er stiftet, og der er knap og nap fire ansatte, har Odense Maleren allerede godt gang i butikken, og det stemmer godt overens med fremtidsplanerne.

- Vi skal gerne vækste en del i løbet af de første tre år. Og så er målet at blive Fyns største malerfirma, siger Kenneth Johansen.

- Konkurrencen er der, men der er ikke så mange store aktører på Fyn, der kan løfte de helt store opgaver. Og dét kan vi sammen med Viebke & West, afslutter Kasper Andersen.

31/5 2023