Aktuelle nyheder - Maling

Vind 25.000 kronerTidligere vinder, hvor spisestuen i den gamle hestestald er tapetseret med tapeter fra William Morrison, produceret af Sanderson. Foto: Søren

Vind 25.000 kroner

Der er 25.000 gode danske kroner på højkant for de flotteste farver, når Danske Malermestre igen præmierer godt malearbejde og afstemte farver i private hjem i Danmark

Del artiklen på

Konkurrencen - og gevinsten - belønner godt malearbejde og flotte farver i et privat hjem i Danmark. Prisen for godt Malearbejde, som konkurrencen hedder, præmierer såvel farver som materialer - altså det færdige arbejde. Men om det er hele huset fra kælder til kvist, en lille lejlighed i midtbyen eller tre stuer en suite er ikke så afgørende. Det er resultatet, der tæller og det, som Danske Malermestre belønner med prisen.

Arbejdet skal naturligvis være udført af en rigtig maler. Og næsten lige så vigtigt som den rigtige malers arbejde, er det samarbejde, der har været mellem malermesteren og beboerne - samarbejdet om at finde det helt rigtige udtryk til hjemmet.

Tidligere er Prisen for godt Malearbejde blandt andet gået til en villa fra 1930'erne i Aalborgforstaden Hasseris, til en hestestald i Nordsjælland, der blev ombygget til privatbolig og til en højloftet lejlighed tæt på centrum i Odense. Fælles for projekterne er, at der i samarbejde med maleren var kælet for detaljerne og med omhu valgt flotte tapeter og karakterfulde farver.

-jhn

Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen om de 25.000 kroner skal du sende os nogle billeder af det arbejde, du har udført. Sammen med billederne skal du fortælle os, hvorfor lige netop dit arbejde er i en klasse for sig selv og skal vinde prisen. Send billederne og en beskrivelse af arbejdet til sekretariatet@malermestre.dk. Vi skal modtage dit bidrag senest fredag 18. oktober 2019.

En rigtig maler er naturligvis medlem af Danske Malermestre, der står bag Prisen for godt Malearbejde - derfor er det selvfølgelig et krav, at arbejdet er udført af et af Danske Malermestres medlemmer.

Læs mere om Maling

30/8 2019
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.