Aktuelle nyheder - Tag

Boliger ændrer udtryk med nye tagplader Arbejdet med at udskifte de 3800 m2 bølgeplader er godt i gang og forventes færdigt til december.

Boliger ændrer udtryk med nye tagplader

I disse måneder monteres 3800 m2 sort Toscana-tag i Egeskoven i Glostrup. Cembrit leverer de mange tagplader, som er en nyfortolkning af den traditionelle bølgeplade

Del artiklen på

Boligområdet Egeskoven i Glostrup gennemgår i øjeblikket tagskifte på i alt 36 rækkehuse og ejerlejligheder. Boligerne er opført i 1993 og istandsættes nu med 3800 m2 tag af mærket Toscana.

- Vi er stolte af, at Toscana-pladen skal erstatte de tidligere bølgeplader i Egeskoven. Toscana er netop designet som et moderne og minimalistisk alternativ til den klassiske bølgeplade og kommer til sin fulde ret på et så stort areal, hvor boligerne kommer til at fremstå som nye efter renoveringen, siger Søren Beier, salgskonsulent hos tag- og facadeproducenten Cembrit.

Jydsk Tagbyg står bag tagrenoveringen, og selvom det er første gang tagfirmaet står for at montere Toscana-taget, skrider projektet planmæssigt frem:

- Som alt andet nyt kræver det selvfølgelig lidt ekstra tid i starten at sætte sig ind i et nyt produkt og montagevejledningen. Efter vi er blevet færdige med de første boliger – og har fået oparbejdet en god rutine – forløber arbejdet dog upåklageligt. Ellers har vi løbende en god dialog med Cembrits tekniske afdeling, der er behjælpelig med gode råd og sparring undervejs, siger Jack Malm, projektleder og afdelingsleder fra Jydsk Tagbyg.

Artiklen fortsætter under billedet...
De sorte Toscana-plader giver nyt liv til boligområdet Egeskoven.

Spiller godt sammen
Han mener selv, at Toscana tilfører helt nyt liv til Egeskoven:

- Jeg synes bestemt, at det er en rigtig pæn plade, da profilerne har et andet udtryk, end hvad man er vant til at se. Den sorte farve spiller godt sammen med de røde mursten og giver fornyet liv til området. Selvom det er en mørk plade, er overfladen tilpas mat og robust, så den hverken bliver for skinnende eller forhindrer solen i at trænge ind mellem boligerne. Det er beboerne meget tilfredse med, slutter Jack Malm.

Renoveringen forløber over seks måneder og forventes at stå færdig til december.

-los

Læs mere om Tag

8/11 2018
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender Tagsten Tegltag UndertagFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagisoleringTagkonstruktionTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • V. Meyer

  V. Meyer

  Vario Vingefals tagsten
 • Phønix Tag

  Phønix Tag

  Med mere end 100 års erfaring ved vi det meste om tagpap
 • Monier

  Monier

  Komplette tagløsninger
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.
 • V. Meyer

  V. Meyer

  Creaton Melodie tagsten
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag
 • BMI Danmark

  BMI Danmark

  (Icopal & Monier) - Se vores brohurer om tagløsninger
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem