Aktuelle nyheder - Tag

Halvdelen af Danmarks træspær bliver nu PEFC-certificeretMed en PEFC-certificering sætter Palsgaard Spær fokus på vigtigheden af at beskytte verdens skove. Her divisionsdirektør Tobias Smith.

Halvdelen af Danmarks træspær bliver nu PEFC-certificeret

Spærproducenten Palsgaard Spær kan nu sætte et PEFC-logo på virksomhedens produkter

Del artiklen på

PEFC-certifikatet har været længe undervejs, og hele organisationen og samarbejdspartnere har været med til at løfte opgaven. For en PEFC-certificering er for Palsgaard Spær mere end et certifikat på chefens kontor. Hele virksomheden bakker op, og forstår hvorfor det er vigtigt at arbejde med sporbarhed af træet.

- Palsgaard Spærs beslutning om at blive PEFC-certificeret handler om langt mere end interne procedurer for indkøb. Det er for os et aktivt valg om at støtte op om arbejdet med at sikre en bæredygtig drift af verdens skove. At tage et ansvar både som medarbejder og leder, fortæller divisionsdirektør Tobias Smith.

En bæredygtig fremtidssikring
Palsgaard Spær er en lokal forankret virksomhed, som tager både et miljømæssigt og socialt ansvar, og hvor certificering har været en naturlig del af virksomhedens udvikling. Nu er næste skridt taget med dokumentation af bæredygtigt træ.

Hos Palsgaard Spær er træ den primære råvare og selv om virksomhedens certificering dikterer at minimum 70 % af virksomhedens træ skal kunne spores tilbage til PEFC-certificerede skove, så består Palsgaard Spærs råvarelager nærmere af omkring 95 % PEFC-certificeret bæredygtigt træ. Grundlaget for certificering er dermed rigeligt opfyldt.

- Vi har altid indkøbt vores træ i Danmark og Norden. Så indkøb af PEFC-certificeret træ er ikke nyt for os, men vi ønsker også at vores kunder skal have glæde af vores bæredygtige valg og selv få muligheden for at gå den vej. Derfor kan vi nu sælge PEFC-certificerede produkter til vores kunder, hvor træet kan spores helt tilbage til den skov, det i sin tid blev fældet i, fortæller Tobias Smith.

Markedet er klar
Palsgaard Spærs produktprogram omfatter spær, posi joist, vægrammer og tagmoduler. Hele produktprogrammet bliver PEFC-certificeret, for markedet er ifølge Tobias klar til at efterspørge bæredygtige produkter, som f.eks. til Svanemærket- og DGNB-byggerier.

- Vi har et tæt samarbejde med vores kunder og leverandører, og vi er enige om, at tiden er inde til at kommunikere og markedsføre det vi længe har stået for – bæredygtige spær produceret i Danmark, udtaler Tobias Smith.

Han fortsætter:

- Jeg mener desuden, at kendskabet til bæredygtigt træ er højt på dagsordenen hos mange i byggebranchen. Som den største producent af spær i Danmark skal vi gå forrest og viser vejen mod en fælles grønnere fremtid.

-los

Læs mere om Tag

27/6 2018
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender UndertagByggerådgivningFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Guide og inspiration til valg af grønne tage og taghaver
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • Monier

  Monier

  Komplette tagløsninger