left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Tag

Nem og hurtig adgang til tagvidenEurotag Danmarks nye taghåndbog.

Nem og hurtig adgang til tagviden

En ny mobiltilpasset taghåndbog fra Eurotag Danmark skal nu bane vejen for effektive og veludførte projekter, når der arbejdes med tagpapprodukter fra Derbigum

Del artiklen på

Et nyt, gratis opslagsværk fra Eurotag Danmark er udelukkende en digital database tilpasset smartphones, som giver projekterende såvel som udførende et mere præcist grundlag at planlægge og udføre tagarbejdet efter.   

- Hvad enten du er arkitekt eller tagdækker, har du brug for at indhente viden om alt fra opbygning og detaljer til udførelse og montage. Og her vil vi naturligvis gerne yde en god support og bidrage med et nemt og professionelt værktøj. Taghåndbogen kan bogstavelig talt hives op af bukselommen, når du står på taget, så du slipper for at skulle indhente de relevante informationer på din computer eller i diverse brochurer og trykmaterialer. Håndbogen er med andre ord udviklet som svar på byggepladsernes stigende behov for praktisk anvendelige guidelines, der bidrager til at spare tid og optimere arbejdsprocesserne, fortæller Ulrik Hoffmann fra Eurotag Danmark, der leverer tagmembraner fra Derbigum til det danske marked.

Som mangeårig salgs- og projektchef oplever han, hvordan byggeriets professionelle i stigende grad betragter smartphonen som et af arbejdsdagens vigtigste værktøjer. Derfor glæder han sig over at kunne udvide de digitale muligheder, når der skal projekteres eller udføres løsninger med tagpapprodukter fra Derbigum.  

God udførelse fra start til slut
Med taghåndbogen kan brugerne nemt og hurtigt danne sig et overblik over relevante produktinformationer, ligesom at der kan indhentes specifikationer og data i form af sikkerhedsdatablade, principskitser og demovideoer. Udover tips til sikkerhed på byggepladsen rummer taghåndbogen desuden et infocenter, hvor der bl.a. kan hentes kvalitetsmeddelelser og vejledninger fra eksterne leverandører. Samtidig opfordres brugerne til at finde den indre ’blærerøv’ frem og dele deres succeshistorier med de andre brugere.

- Alt i alt er vejen banet for, at du på kort tid og helt enkelt kan danne dig et overblik over, hvordan du kommer i mål med projekteringen og sikrer dig en vellykket udførelse fra start til slut. Og har du brug for hjælp eller står med spørgsmål til din opgave, kan du til hver en tid bare tage fat i os og høre nærmere. Vi står klar til at hjælpe, og derfor rummer taghåndbogen også en direkte hotline til os, forklarer Ulrik Hoffman.

Taghåndbogen er tilgængelig for alle, der har brug for at have væsentlige informationer om Derbigums løsninger lige ved hånden.    

-kj

Læs mere om Tag

19/11 2020