scroll
Ny sort arkitekt-tagrende til moderne byggeriHvis det sorte look ikke matcher dit eller din kundes hus, leverer Plastmo også en kvartrund Arkitekt-tagrende i det solide Stål Plus materiale, der ligner zink til en forveksling.

Ny sort arkitekt-tagrende til moderne byggeri

SPONSORERET INDHOLD: Sort arkitekt-tagrende fra Plastmo giver en flot finish på det nybyggede parcel- eller rækkehus. Den elegante nyhed er et bud på en tagrende i kvalitetsstål, der med sin størrelse 14 kan modstå fremtidens øgede nedbørsmængder

Den Ringsted-baserede leverandør af tag- og tagrendeløsninger, Plastmo, har de seneste år arbejdet på at udvikle en særlig tagrende til parcel- og rækkehuse uden udhæng, som kan modstå fremtidens øgede nedbørsmængder. Resultatet er den diskrete og rummelige Sort Arkitekt, som både er stærk, langtidsholdbar og nem at montere.

Sort Arkitekt er en kvartrund tagrende med lodret bagkant, som flugter pænt med bygningens facade.

Flere parcel-og rækkehuse opføres med sorte tegltage samt med sorte døre og vinduer. Derfor har Plastmo udviklet Sort Arkitekt i netop farven sort. Således bidrager tagrenden med sin finish til at skabe et roligt visuelt indtryk af den samlede bygning.

Sort Arkitekt skaber med sin elegante finish et roligt visuelt indtryk af den samlede bygning.

- Det hører også med til historien om Sort Arkitekt, at den er prælakeret. Vi har prioriteret grundig, beskyttende prælakering, for at tagrenderne kan holde i mindst 25 år, fortæller Morten Post, der er salgschef hos Plastmo.

Rummelig og nem at montere
De fleste almindelige tagrender fås typisk i størrelserne 11 eller 12. Sort Arkitekt leveres i størrelse 14. Det er med til at definere fremtidens tagrende, da den store kapacitet kan modstå kommende års øgede mængder af nedbør.

Alle emner er udviklet til nem montering og kræver derfor ikke tilpasning før samling.

- Vi har udviklet et monteringskoncept, hvor den Sorte Arkitekt-tagrende enkelt og hurtigt samles med tagrendelim, ligesom de øvrige tagrendeløsninger fra Plastmo, fortæller Morten Post.

Sort Arkitekt er med sit kvartrunde design nem at montere helt tæt på bygningens facade

Også til kommuner med zinkforbud
Mange parcelhusejere ønsker tagrender af zink. Materialets gode holdbarhed og fine æstetik har gjort zinktagrenden eksklusiv i kundernes øjne. Men flere og flere danske kommuner forbyder brug af zinktagrender, fordi materialet udvaskes og udledes i miljøet. Med Sort Arkitekt har Plastmo udviklet en tagrende i 0,7 mm kvalitetsstål, der har 25 års garanti, og som kan opsættes i alle landets 98 kommuner.

Plastmo er blandt landets førende tagrendespecialister og leverer løsninger i både stål, zink, kobber og plast.

Sort Arkitekt er det nyeste skud på stammen.

9/6 2022