Aktuelle nyheder - Tag

Quattro Tagkviste holder åbent hus

Quattro Tagkviste holder åbent hus

SPONSORERET INDHOLD: Fredag den 22. marts og lørdag den 23. marts har Quattro Tagkviste masser af gode tilbud, hvis du lægger vejen forbi Hyllinge

Del artiklen på

Vil du vide mere om fordelene ved skræddersyet præfabrikerede tagkviste, så kan du roligt tage fat i Quattro Tagkviste.

Fredag den 22. marts og lørdag den 23. marts holder Quattro Tagkviste Åbent hus med masser af gode tilbud og en faglig snak omkring dine kvistprojekter.

Quattro Tagkviste giver 10% rabat samt gratis opmåling ved ordreafgivelse i forbindelse med arrangementet. Desuden er der lidt godt til ganen.

Hvis du vælger at lægge vejen forbi, så er adressen Råddamsvej 9 i Hyllinge ved Næstved. Begge dage mellem kl. 10 og 17.

 

Har leveret tusindvis af tagkviste

Quattro Færdigkvist har gennem de sidste 32 år produceret og leveret tusindvis af tagkviste til den danske bygningsmasse og var således de første og eneste på det danske marked i hen ved 15 år før de første konkurrenter meldte sig på banen.

I løbet af de første 15 år vendte Quattro tankegangen hos de danske tømrermestre, fra at bygge kviste på stedet, til at købe dem fiks og færdige.

Dette er i høj grad lykkedes, således at der i dag er plads til adskillige producenter af færdigkviste.

Quattro har dog stadig førertrøjen på og bestræber sig hver dag på at udvikle og forædle kvistprodukterne, således at de lever op til nutidens strengere krav til isolering samtidig med at kvistene stadig fremstår som et elegant bygningselement.

 

Håndbogen: Kvistens ABCDEFG

Quattro er først med nye design og konstruktive løsninger og alt publiceres i Håndbogen: Kvistens ABCDEFG, som opdateres hvert 2. år, samt på hjemmesiden som løbende udvides med de nye tiltag. 

På denne måde kan alle interesserede følge med i de nyeste teknikker og metoder og skulle man vælge en anden leverandør af sine kviste end Quattro, kan man henvise hertil.

Hele oplevelsen af at bestille og modtage en færdigkvist arbejder Quattro målrettet med, således at hele kæden fra bygherre til tømrermester over trælasthandel er orienteret om sagens forløb og status.

På denne måde sikres det at alle ved hvad der er bestilt og aftalt og således kan alle glæde sig over den færdige løsning. Førhen vidste man ikke rigtig hvordan kvisten kom til at se ud før den var færdig. I dag bygges der intet før kvisten er godkendt på tegnebrættet.

 

Skræddersyede kviste

Quattro Tagkviste skræddersyr kviste, så de passer til særlige ønsker om arkitektur, størrelse og anvendelse. Fælles for alle firmaets kviste er, at de leveres monteringsklare og blot skal løftes på plads med en kran.

Quattro tilbyder desuden at være med under hele byggeprocessen, og firmaets rådgivningstjeneste kan yde professionel vejledning og på den måde nedbringe en bygherres tidsforbrug til byggestyringen.

Firmaets produkter fremstilles under ordnede forhold i moderne produktionslokaler. En rationel og effektiv serieproduktion sikrer en høj og ensartet kvalitet.

Som specialist er Quattro Tagkviste altid opdateret omkring byggemyndighedernes krav til energimæssige korrekte løsninger, stabilitet, redningsåbninger, rumindretning, ventilation og myndighedstegninger.

Læs mere om Tag

19/3 2019
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender UndertagByggerådgivningFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagmalingTagrende BeregnerTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Carl Ras

  Carl Ras

  Se alle aktuelle kampagner fra Carl Ras her…
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Guide og inspiration til valg af grønne tage og taghaver
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.