Aktuelle nyheder om byggebranchen - Tag

Stor succes for tagdækkernes nye messeStort fremmøde på Holckenhavn Slot.

Stor succes for tagdækkernes nye messe

Det gik over alt forventning, da Tagpapdagen for første gang slog dørene op for tagdækkere fra hele landet

Del artiklen på

Netværk, workshops og bæredygtig tagdækning var på programmet, da den første Tagpapdag løb af stablen i de storslåede rammer på det fynske Holckenhavn Slot. Mange tagdækkere og andre i branchen havde lagt vejen forbi Nyborg, hvor de kunne blive inspireret, netværke og dele viden med fagfæller i branchen.

- Stemningen var helt i top. Både besøgende, udstillere og oplægsholdere har taget rigtigt godt imod Tagpapdagen. Holckenhavn Slot viste sig at være de perfekte rammer, centralt beliggende i Danmark og med masser af plads at boltre sig på, siger Peter Kranz, der er direktør for Eurotag Danmark og initiativtageren bag specialfagmessen.

Vigtig messe
Branchen som helhed er fyldt med messer og konferencer spredt over hele året. Men det gør en forskel, at der også er arrangementer med særligt fokus på et afgrænset stofområde, som en specialfagmesse har:

- Vi synes i dén grad, at vi har brug for en konference med fokus på høj faglighed for vores faggruppe også. Tagpap og tagmembraner er i konstant udvikling og bliver brugt i stadig flere og mere komplicerede sammenhænge. Derfor er det vigtigt, at fagets udøvere er fortrolige med de nyeste materialer og anvendelsesmuligheder, siger Peter Kranz.

-kj

Læs mere om Tag

13/2 2018

Mest læste


Seneste nyheder