left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Tag

Tagdækkermodul skåner kroppen uden værktøjTagdækkermodulet kan transportere forskellige typer af materialer som tagpap og isolering.

Tagdækkermodul skåner kroppen uden værktøj

Baron har netop lanceret det nye tagdækkermodul til SmartMover, så tagdækkerne nemt og hurtigt kan transportere materiale rundt uden vrid og tunge løft

Del artiklen på

Nu er det slut med transportere tagpapruller og isoleringsmateriale rundt på en gammeldags sækkevogn, bruge ryggen til tunge, dybe løft og spænde op i kroppen for at holde vognen kørende. Det nye tagdækkermodul til SmartMover fra Baron er nu på gaden og er blevet til i samarbejde med branchen:

- Vi er rigtig glade for at kunne lancere det nye tagdækkermodul til vores SmartMover. Modulet er blevet til i et godt samarbejde mellem os, Tagdækkernes Landsklub og Tagdækningssektionen under Dansk Byggeri. Der har altså været gode folk med under hele processen, hvor vi løbende har fået feedback, så modulet er blevet tilpasset tagdækkernes arbejde så godt som overhovedet muligt, siger Carsten Filsø, der er CEO hos Baron.

Let at montere, nem at bruge
Tagdækkermodulet monteres med én glidende bevægelse på den batteridrevne stenvogn, SmartMover fra Baron. Gittersiderne på modulet kan let vippes ind mod midten, så de sammen med en sikkerhedskæde sørger for at holde opretstående materiale – som tagpapruller og gasflasker – på plads. Med én enkelt bevægelse kan vingerne sættes tilbage i ret position, så det også er muligt at transportere brede materialer.

SmartMover er allerede i dag en integreret del af arbejdsdagen på mange byggepladser både i Danmark og rundt om i Europa. Og nu er det så tagdækkernes tur til at tage SmartMover med op på tagene. Tagdækkermodulet hejses nemt op på taget ved hjælp af en strop eller lignende, og på SmartMover viser en markering, hvor der kan sættes en krog fast for det optimale tyngdepunkt.

-kj

Læs mere om Tag

23/9 2020
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender UndertagByggerådgivningFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Guide og inspiration til valg af grønne tage og taghaver
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Carl Ras

  Carl Ras

  Se alle aktuelle kampagner fra Carl Ras her…
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag