scroll
Tagdækkerteam med vidt forskellige kompetencer løber med årets faglærerprisUd over titlen som årets faglærere modtog tagdækkerteamet 25.000 kr., som skal gå til faglig udvikling.

Tagdækkerteam med vidt forskellige kompetencer løber med årets faglærerpris

Tre tagdækkerlærere på Learnmark Tech fik torsdag den 9. november 2023 overrakt Byggeriets Faglærerpris. Prisen uddeles af Uddannelsesforbundet og Boligfonden Kuben for at hædre inspirerende byggefaglærere

- Tagdækkerteamet formår at få det bedste frem i eleverne og giver dem faglig stolthed og motivation for læring. De er et yderst velfungerende team, der rummer hinandens forskelligheder og er gode til at udnytte hinandens kompetencer i den daglige undervisning, hvor de samarbejder om opgaven at undervise eleverne.

Sådan lyder en del af den indstilling til Byggeriets Faglærerpris, som ledelsen og kolleger fra Learnmark Tech og samarbejdspartnere har skrevet om de tre faglærere i tagdækkerteamet:

Ib Kloster, Jørn Dormann Frandsen og Søren Scharff. Torsdag den 9. november 2023 blev de hyldet i Moltkes Palæ i København, hvor de fik overrakt Byggeriets Faglærerpris i forbindelse med Building Awards 2023.

- Vi havde to stærke konkurrenter i finalen, og vi er bare så stolte af at have vundet prisen. Det største er at få skulderklappet for vores arbejde med det fag, som vi brænder for. Og så er det rart at modtage prisen som team, for det er det, der gør os stærke.

- Vi kerer os om vores elever både fagligt, socialt og personligt. Har en elev det skidt, så tager vi sammen hånd om det og også gerne sammen med mestrene, som vi har et godt samarbejde med, fortæller Ib Kloster.

Æren og den flotte titel som årets bedste faglærere inden for byggeri skal de tre vinder-tagdækkere fejre sammen med skolens tillidsmand for Uddannelsesforbundet Anita Stig Vesterdal Holm, uddannelsesleder Sabrina Wittus og afdelingschef Kim Clausen.

Blik for hver enkelt elev
Kim Clausen er stolt af tagdækkerteamet, som både yder en stor faglig og social indsats for skolens tagdækkerelever.

- Alle tre lærere i teamet har blik for hver enkelt elev. De går op i deres fag og gør gerne en ekstra indsats for, at hver enkelt elev lykkes. Der er en god dynamik i teamet på trods af – eller måske på grund af – deres forskellige kompetencer og erfaringer med at undervise. Jeg ønsker dem stort tillykke med den velfortjente pris, og jeg glæder mig til at fejre dem på skolen, siger Kim Clausen.

Han er også glad for, at tagdækkerfaget med Byggeriets Faglærerpris får ekstra opmærksomhed.

- Tagdækkerfaget er et forholdsvis lille fag med kun to skoler, der uddanner til en branche, hvor der er gode jobmuligheder. Samtidig er det også en uddannelse, der har mange forskellige elevtyper, og det rummer vores tagdækkerteam uden nogensinde at gå på kompromis med fagligheden, siger afdelingschefen.

-dc

13/11 2023