Aktuelle nyheder - Ny- & tilbygning

Flytbare huse vinder frem herhjemme

Flytbare huse vinder frem herhjemme

ANNONCE: Et rullende luksushus på fire hjul

Del artiklen på

Det lyder mest af alt som et eventyr, men faktum er, at man kan købe et hus, som kan flyttes ved behov. Det er faktisk en mulighed, som mange tusinde danskere har valgt at benytte sig af. I dag er der i den grad rift om de flytbare huse, som forventes at stige yderligere i popularitet de kommende år. Du kan nu også gøre din drøm om et flytbart hus til virkelighed.

Dét gør det rullende hus så attraktivt

Du har med garanti hørt om store, dyre, små og eksklusive huse, men har du også hørt om rullende huse? Ellers er du gået glip af noget. Det er ikke desto mindre et koncept, som er kommet for at blive. Det rullende hus udmærker sig på følgende punkter:

  • Du kan nemt flytte det ved behov (vha. en kran)
  • Du kan finde plads til alle de nødvendige funktioner på få kvadratmeter

Det gennemsnitlige flytbare hus er blot 25-35 kvm. stort.

Det lyder måske ikke af alverden, men faktisk kan man finde plads til både køkken, badeværelse og soveværelse på 25-35 kvm. For at få plads til alt dette er man nødt til at gå efter fleksible og praktiske løsninger mht. møbler og hvidevarer.

For at udnytte pladsen maksimalt kan det i øvrigt være en god idé at tænke opad – for eksempel ved at udstyre huset med hyggelige hemse. Hemse kan både bruges som sovepladser samt til opbevaring af ting og sager. 

Sov godt i et flytbart hus

Skal man blive glad for sit nye flytbare hus, er man nødt til at gøre noget ud af soveområdet. Den vigtigste opgave går ud på at vælge en seng, som passer til din krop, og som samtidig passer ind i huset rent størrelsesmæssigt. Her gælder det selvfølgelig om at finde en mindre seng, som opfylder dine krav og ønsker til kvalitet, komfort og design. Du kan evt. overveje at købe en sengeramme, så du kan opbevare sengetøj, undertøj m.v. under sengen. Det er i hvert fald en god måde at udnytte pladsen på. Det vrimler med gode tilbud på senge på nettet, så hvorfor ikke starte med at kigge her?

For at kunne sove godt vil det endvidere være en fordel, at huset er lydtæt i en sådan grad, at man ikke forstyrres af larm fra biler, dyr osv. Dette er i særdeleshed vigtigt, hvis man bor tæt på en trafikeret vej.

Læs mere om Ny- & tilbygning

11/9 2018