Aktuelle nyheder - Ny- & tilbygning

Hvordan ombygger du bedst huset?

Hvordan ombygger du bedst huset?

ANNONCE: Der kan være mange forskellige måder at få dit drømmehus på. Mange af måderne kan være selv at fikse det til at blive, lige som du vil.

Del artiklen på

Vejen til det perfekte hus

Har du tit gået med drømmen om at fikse et hus selv, men mangler du nogle gode idéer til hvordan og indretning af drømmehuset? Først og fremmest er det godt at finde boligen, som er værd at opbygge. Her nytter det ikke noget at finde et helt nyt hus, hvor alt er, som det skal være. Hvis du gerne vil sætte dit præg på huset, bør du finde et hus med mangler, som du kan lave til dit helt eget drømmehus. Vejen dertil kan være kringlet, da husmarkedet er stort.

Når du har fundet det perfekte hus, er det vigtigt, du får gennemtjekket det for fejl og mangler, så du ved, hvad der skal laves, og så du ved det ikke er fuldstændig faldefærdigt. Her er det en god idé at finde en boligadvokat. Hos boligadvokater.info får du al den hjælp, du har brug for i processen.

Husets design som afspejler dig

Når du har fundet drømmehuset, er det med at starte fra en ende af. Mangler du inspiration til andre, der er i samme situation, er programmet ”Nybyggerne” end god inspirationskilde. Derudover kan der findes videoer på Youtube, der fortæller dig det, du skal vide. Det er vigtigt at finde lovgivningen på ombygning af huset.

Derudover er der forskellige krav i bygningsreglementet, som skal følges. Det indeholder blandt andet højder og afstand til skel, redningsåbninger og flugtveje og indeklima og ventilation. Det kræver, at man sætter sig godt ind i kravene.

Når du ellers er klar til at begynde, bør du starte med et rum ad gangen, så hvis det er køkkenet, må du bedømme, hvordan det skal se ud, hvilke farver det skal indeholde og hvilket materiale. Det skal passe til dig. Noget der er oppe i tiden, er de nordiske farvede køkkener, som giver et indblik i at være tilbage i naturen. Farver som havblå og brændt grønt. Her kan væggene også afspejle sig i køkkenet med svage farver, som løfter køkkenfarverne mere, det kan være pastelfarver.

Populære produkter til dit drømmehus?

Når du er færdig med at lave de forskellige rum fra bunden af, er du nået til indretningen med møbler. Her vil du igen gerne ramme noget, der afspejler, hvem du er som person. Der kan hentes masser af inspiration rundt omkring i modebladene, men her kommer nogle forslag, som passer til ethvert moderne hjem.

Følg trendsne. Der findes mange trends, og de skifter ofte. Men noget, som er in for tiden, er dækservietter i farver, der matcher dit humør, udover det forskellige indretningsnips, som puder i flotte farver, flotte viskestykker og duge. Alle disse ting i flotte farver, som passer til dig og til hinanden. Det er de klassiske produkter, som bør være i et hvert hjem. Og selvom de virker simple, er det noget der, ved at passe ind, gør dine rum helt perfekte og stilrigtige. Disse ting kan findes på damask.dk med beskrivelser, der kan gøre, du finder lige netop dit match.

Vil du spare lidt og stadig være en gør-det-selv type, kan du med god samvittighed komme rundt i de forskellige små genbrugsbutikker. Her kan du krejle en masse ting, og fikse dem om til gode produkter i dit hjem, som vil passe ind i dit opbyggede hjem. Det vil også fortælle din historie om dit nyrenoverede hjem.

Læs mere om Ny- & tilbygning

15/1 2019