Aktuelle nyheder - Træ

Stor messe for trædrejere i OdenseMessen kan opleves d. 30. september og 1. oktober kl. 9-16 på Ove Gjeddes Vej 7, Odense SØ.

Stor messe for trædrejere i Odense

SPONSORERET INDHOLD: Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan udforme i træ – det viser sig til Trædrejerdage, som igen i år bliver holdt hos værktøjsforhandleren Dorch & Danola i Odense

Del artiklen på

Her stimler alle der interesserer sig for træhåndværk sammen fredag og lørdag i uge 39. Både dem på hobbyplan og de professionelle trædrejere. De kommer for at få inspiration til fremtidige projekter, afprøve nyt udstyr og være en del af fællesskabet med andre træarbejdere. Der deles fif ud af de garvede drejere, snittere og slibere, der gerne deler deres erfaringer med nye inden for feltet.

Som noget nyt i år er der mulighed for at købe træ fra Ryslinge Savværk de to dage, messen varer, så de interesserede kan gå direkte hjem og begynde på deres nye projekt. Derudover har Trædrejerdage i år endnu flere mærker og forhandlere i huset og kan derfor tilbyde et bredere sortiment af udstyr.

- Vi har oplevet en stigende interesse for arbejde med træ og specielt trædrejning, som fik et ordentligt spark i gang under corona, men også efterfølgende. Vi glæder os derfor helt vildt til vores messe i år, hvor vi regner med at se rigtig mange inden for faget – både dig, som er nbegynder, og dig, som har mange års erfaring, fortæller Gunner fra Dorch & Danolas trædrejerafdeling.

Træarbejde er en hobby, som rigtig mange har taget til sig, og under corona-pandemien er trædrejning og snitning, som mange andre hobbyer, vokset. Man kan selv bestemme, hvor meget tid man ønsker at lægge i projekterne. Det kan være et hyggeprojekt med at snitte en lille figur med børnebørnene eller et større drejeprojekt, hvor der nørdes og finpudses i timevis. Der er noget for ethvert niveau og temperament.

Og så er der jo udstyret – for det er jo et arbejde, som kræver lidt værktøj. Til Trædrejerdage er det både muligt at få føling på de store drejebænke samt at afprøve snitteudstyr. Derfor kan de besøgende, som lige skal ud og snuse til faget, også få en god første oplevelse med trædrejning, snitning og slibning.

Dorch & Danola har inviteret professionelle trædrejere, slibere og snittere i huset. Derfor kan deres kunder også få vejledning og inspiration fra blandt andet drejerne Per Sepstrup, Flemming Nielsen, Conrad Conradsen samt snitteren Søren Hjuler.

Messen kan opleves d. 30. september og 1. oktober kl. 9-16 på Ove Gjeddes Vej 7, Odense SØ.

Læs mere om Trædrejerdage her.

Læs mere om Træ

19/9 2022