LCA
LCA
scroll
Tendensen fortsætter: Det skal være i træ

Tendensen fortsætter: Det skal være i træ

SPONSORERET INDHOLD: Det er efterhånden ikke til at overse, at træ har fået en helt speciel plads hos mange, både i byggebranchen og privat samt hos hobbyfolkene

Der har i flere år været en stigende tendens til at anvende træ – det gælder både i indretningen og nybyggeri. Dette skyldes formentlig blandt andet et stort fokus på klimaet, som heller ikke er blevet mindre med årene. Derudover er træ et materiale, som mange elsker at arbejde med på grund af dets mange anvendelsesmuligheder, samt at det kan formes efter ens behov.

Men det er ikke kun professionelt, at folk elsker at arbejde med træ. Trædrejningen er også en hobby, som mange har taget til sig og fordyber sig i. Det er igen muligheden for at forme træet og skabe noget helt specielt med det levende materiale, som blandt andet driver hobbyfolkene.

Det er blevet efterår, og det glæder formentlig mange trædrejere. Det betyder nemlig, at vi så småt går ind i trædrejersæsonen igen og trædrejermesserne står for døren.

Mange tager til messerne for at få inspiration og ny viden inden for trædrejning. Derudover bliver fællesskabet omkring hobbyen dyrket og der deles tips og tricks med de andre træentusiaster.

Specielt på Fyn er der gang i trædrejermesserne og den 29. – 30. september slår Dorch & Danola i Odense dørene op for hele landets trædrejere.

Værktøjsbutikken har i flere år holdt en årlig trædrejermesse, Trædrejerdage, og i år gentages succesen med professionelle og hobby-drejere, der viser deres kunnen og værker frem. I år er messen udvidet, og som noget nyt kommer der også en savkunstner, som vil skabe træværker, de to dage.

Det bliver derfor to dage, som taler til alle træentusiasterne, både på hobbyplan og professionelt.
Læs mere om Trædrejerdage her.

13/9 2023