Aktuelle nyheder - Vægge & lofter

Boligkøbere udstyres til gør-det-selv projekter Gaven holder forhåbentlig lidt længere end en flaske vin og kan hives frem igen og igen, lyder det fra home

Boligkøbere udstyres til gør-det-selv projekter

fischer og home i Køge har indgået et usædvanligt samarbejde. I hele 2018 får boligkøbere fischers sortimentsboks, FIXtainer, som gave, når bolighandlen er i hus

Del artiklen på

De to Køge-virksomheder fischer a/s og home i Køge slår i 2018 pjalterne sammen for at give boligkøbere en gave, der gør indflytningen og indretningen af den nye bolig lidt lettere.

Mange ejendomsmæglere har for vane at afslutte handlen med en flaske vin, men når bolighandlen er endelig, får køberne hos home i Køge en gaveæske fra fischer med skruer og dybler.

Lige det nye boligejere mangler
Indholdet i fischers sortimentsboks, Fixtainer, gør det muligt for nye boligejere i Køge at komme godt fra start med gør-det-selv projekterne, når der skal tages hul på boligindretningen og den lette renovering.

- Vi vil gerne give vores kunder en brugbar gave, der giver mening, og som vi kan stå inde for. Enhver køber har brug for at hænge inventar på væggene, siger Jacob Quistgaard, ejendomsmægler MDE og indehaver af home i Køge, og fortsætter:

- Jeg er tidligere uddannet tømrer og snedker. Derfor kendte jeg allerede til fischers produkter, som jeg kan stå inde for, fordi de er af høj kvalitet. Det er vigtigt for os at have glade kunder og sige tak for et godt samarbejde til køberne. Vi vil gerne give køberne en anvendelig gave, som de kan huske tilbage på, når vi har givet det sidste håndtryk i den første dag i deres nye liv.

Så skal der sættes lamper op
En af de købere, der allerede har modtaget den praktiske gave, er parret Mads og Cecillie på 21 år. De har netop købt deres første lejlighed sammen på Boholtevej i Køge.

- Vi synes, det var en rigtig god og brugbar gave, da vi har en masse planer om at renovere vores nye lejlighed. Det er dejligt at få nogle materialer, da man altid har en lampe eller to, der skal sættes op, siger Mads Eibye.

Samarbejdet styrker det lokale erhvervsliv
Det var fischer, der fik idéen til at indgå et lokalt samarbejde med home i Køge og på den måde at kæde de to røde logoer sammen.

- Vi synes, det er vigtigt at tænke lokalt og tage initiativ til aktiviteter på tværs af brancher, som kan styrke det lokale erhvervsliv. Det vigtigste er, at det giver mening for begge parter, og det gør koblingen mellem homes boligkøbere og fischers produkter, siger Elisabeth Folkvardsen Tange, marketing manager i fischer, der tilføjer:

- Vores sortimentsbokse med skruer og dybler er den oplagte gave til boligkøbere, der står med et umiddelbart behov for at hænge inventar, lamper og billeder op i det nye hjem. Vores Fixtainer Universalboks har et bredt udvalg af vores skruer og dybler, og sikrer, at man altid har den rette befæstigelsesløsning ved hånden. Samtidig har vi trykt informationer om indhold og anvendelse på undersiden af boksen, så det også er nemt for nye boligejere at komme i gang med gør-det-selv-arbejdet.

-jhn

 

 

Læs mere om Vægge & lofter

18/1 2018
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag