Aktuelle nyheder - Vægge & lofter

Find de rigtige løsninger onlineKnaufs nye hjemmeside kan findes på adressen www.knauf.dk og kan tilgås fra alle tilgængelige platforme.

Find de rigtige løsninger online

Knaufs nye hjemmeside forener virksomhedens store portefølje under én samlet hjemmeside. Det skal være enkelt, bekvemt og ligetil at finde frem til og skabe de bedste systemløsninger for alle kundetyper

Del artiklen på

Knauf samler nu alle sine hjælpeværktøjer online på sin nye hjemmeside på adressen www.knauf.dk.

Den nye hjemmeside giver adgang til information om hele Knaufs portefølje og de kombinationsmuligheder de giver, så det er nemt at vælge den bedste løsning til sit byggeprojekt, uanset om det er akustiklofter, vægsystemer eller spartelprodukter.

Det skal være enkelt, bekvemt og ligetil at finde frem til og skabe de bedste systemløsninger for kunden. Det er tanken bag Knaufs nye hjemmeside, som forener virksomhedens store portefølje under én samlet hjemmeside. Hidtil har informationer om den store Knauf-produktportefølje, cases og tekniske specifikationer været spredt på ikke mindre end fem hjemmesider.

Målrettede valgmuligheder
Den besøgende kan vælge at få siden vist specifikt til sit kundesegment blandt fire valgmuligheder:

Arkitekt, entreprenør, forhandler og malergrossist. Herudover har Knauf designet et særligt hjørne for den private boligejer, hvor der er samlet hjælpefunktioner til gør-det-selv-folk- ikke mindst når det gælder rådgivning om bedre akustik i hjemmet.

- Vi har skabt den nye hjemmeside med ønsket om, at det skal være så simpelt som muligt for den enkelte kunde at finde frem til de oplysninger, vedkommende søger, så man i stedet kan komme i gang med det, der virkelig betyder noget, siger Christian Stigel, der er marketing- og kommunikationschef hos Knauf.

Råd fra kundegrupperne
Brugervenlighed, ekspertise og maksimal værdiskabelse er centrale begreber i det kundeløfte, Knauf giver til deres kunder og samarbejdspartnere. Den nye hjemmeside er derfor en helt naturlig forlængelse af denne tankegang:

- Forud for udviklingen af hjemmesiden har vi rådført os med folk fra de respektive målgrupper og fundet ud af, hvilke funktioner og informationer de efterspørger. Det afspejler sig i de forskellige kategorier, som er skræddersyet til den enkelte målgruppe, og som løbende vil blive ajourført og opdateret ud fra de ønsker, vi får ind, siger Christian Stigel

- Vi ved, at en håndværker hellere vil bruge tiden på sit arbejde end for eksempel at lede efter en monteringsvejledning på en hjemmeside. Med de nye værktøjer og vejledninger gør vi hele processen nemmere og mere tilgængelig for vores kunder og samarbejdspartnere, tilføjer han.

Fælles samlepunkt
Knauf.dk samler i nyredigeret og nystruktureret form indholdet fra fem tidligere hjemmesider, og er dermed et samlested for information om hele Knaufs store løsningsportefølje.

Siden er responsiv, så den tilbyder brugervenligt design på alle enheder – smartphone, tablet og computer. Derved imødekommer hjemmesiden brugermønstret på internettet, hvor hjemmesider i stigende grad tilgås fra mobile enheder.

Siden er opbygget med dedikerede indgange til de enkelte brugergrupper, arkitekt, entreprenør, forhandler og malergrossist. Desuden er der et særligt område målrettet private boligejere.

Siden afspejler Knaufs løsningstankegang og binder konstruktionsløsninger, produkter og vejledninger sammen på kryds og tværs.

-cmn

Læs mere om Vægge & lofter

18/2 2016
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK