Aktuelle nyheder - Vægge & lofter

Intelligente gipsplader nomineret til energiprisDet internationale konkurrenceprojekt, Solar Declathon, har anvendt bl.a. Comfortboard fra Knauf til at designe et hjem i Frankfurt.

Intelligente gipsplader nomineret til energipris

Knauf er nomineret med to produkter til årets energipris, som uddeles i forbindelse med fagmessen BYGGERI ’16

Del artiklen på
Som den eneste producent af byggematerialer er Knauf nomineret med to forskellige produkter til årets energipris, som uddeles i forbindelse med byggebranchens store fagmesse BYGGERI ’16 i marts måned. Energiprisen tildeles et innovativt produkt, der udmærker sig ved at være energibesparende og energieffektivt.
 
Nomineringen af de to Knauf produkter, Comfortboard og Thermoboard Plus, er en direkte anerkendelse af Knaufs bestræbelser på at udvikle energieffektive og energibesparende egenskaber til gavn for miljøet og byggebranchen.

- Vi er meget stolte af at være nomineret med hele to produkter. Det er gennem innovative løsninger som Comfortboard og Thermoboard Plus, at vi kan cementere vores markedsledende position, siger kommerciel direktør Jess Gregersen, Knauf.

- Vi har en strategi om, at vores vækst skal ske gennem innovation og værdiskabelse for vores kunder, og vi ser nomineringen som en anerkendelse af dette. Begge produkter passer desuden godt ind i den altid aktuelle klimadagsorden, tilføjer han.
 
Thermoboard Plus er et akustisk loft med både luftrensende egenskaber og unikke termiske egenskaber, som sparer energi.

Comfortboard indeholder et såkaldt fase-skiftende materiale, som sikrer, at pladerne kan optage og afgive varme til et rum. Comfortboard sikrer dermed en ganske konstant temperatur, til gavn for såvel indeklima som miljø og økonomi.

Byggebranchens fagmesse BYGGERI ’16 finder sted i messecentret i Fredericia d. 1.-4. marts.

-kj

Læs mere om Vægge & lofter

14/1 2016
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister