left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Vægge & lofter

Kreativt genbrug af fliserBliver man træt af designet eller farvesammensætningen i køkkenet, kan fliserne let klikkes af bagpladen, vaskes i opvaskemaskinen eller udskiftes med andre farver og designs. Fotos: Click’n Tile

Kreativt genbrug af fliser

Intet går til spilde hos Click'n Tile, hvor man bl.a. kan returnere sine ubrugte fliser og modtage et tilgodebevis på en krone pr. tilbagesendt flise

Del artiklen på

Bæredygtighed

Click’n Tile er et nyt dansk designprodukt, der giver boligejere mulighed for at være kreative og nemt ændre udtryk på fliserne i køkkenet, badeværelset eller i entreen.

Fliserne er produceret af et kunststof, der kan gå i opvaskemaskinen, og som klikkes op på en montageplade af samme materiale. Når fliserne er monteret på bagpladen, er fugen unødvendig. Derved kan man let selv lege med farvesammensætningen og designet og skifte udtryk i rummet uden brug af fagfolk.

Artiklen fortsætter under billedet...
Fliserne kan bruges igen og igen. Når de er udtjente bliver de til nye fliser. På bagsiden af flisen ses recycle-tegnet, så man nemt kan se hvilke kunststoftyper, den er lavet af. På den måde kan flisen genanvendes korrekt uden yderligere belastning af miljøet.

Alle produkter kan genanvendes, så udtjente fliser kan knuses og granulatet bruges til nye fliser eller montageplader.

Fliserne kræver desuden mindre energi at producere i forhold til konventionelle fliser, og de er mellem 4-10 gange lettere end konventionelle fliser og forårsager derved mindre CO2-udledning under transport pr. kørt km.

-los

Læs mere om Vægge & lofter

17/1 2020
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag