Aktuelle nyheder - Vægge & lofter

Kunstner skaber unikke tapeterKunstner Emma Lindström håber og tror, at tapeterne kan bidrage med en positiv og kraftfuld energi til rummet.

Kunstner skaber unikke tapeter

Den svenske designvirksomhed Photowall har indgået samarbejde med den svenske kunstner Emma Lindström. Det er der kommet en ny, spændende tapetkollektion ud af

Del artiklen på

Tapetkollektionen Aura tager udgangspunkt i 12 akrylmalerier med abstrakte og livlige farvekompositioner. Via deres harmoniske og organiske udtryk indbyder hvert motiv til, at man kobler af rent visuelt og finder tilbage til den harmoniske sindstilstand.

Emma Lindström er en etableret svensk kunstner, der har stået bag flere succesrige udstillinger i USA og rundt om i Europa. Hun driver desuden sit eget kunstgalleri Anohaao Gallery, der ligger i det centrale Gøteborg, ligesom hun er aktuel med flere udstillinger verden over.

Hendes kunstneriske proces har været en lang rejse, hvor hun gennem flere år har eksperimenteret med forskellige teknikker, farver og materialevalg. En proces, der udvikles kontinuerligt og dermed får nye udtryk. Samtidig bliver det visuelle udtryk styret af Lindströms sindsstemninger, følelser samt tilfældige elementer.

Arbejdet begynder altid med et valg af en bestemt farveskala, enten ud fra en specifik ordre eller Lindströms egne sindsstemninger:

- Når jeg begynder at skabe mine motiver, træder jeg ind i en meditationslignende tilstand. Her tillader jeg mig selv at lade intuitionen tale og processen lede vejen. Processens første stadie indbefatter, at akrylfarven hældes eller stænkes på lærredet. Derefter går jeg ned i detaljerne og udjævner, hvilket former det endelige værk, forklarer Emma Lindström.

Tapetet Aura Super Nova er et af 12 unikke tapeter skabt af den svenske kunstner Emma Lindström.

Glæde, kreativitet, harmoni og afkobling
De livlige tapetmotiver i kollektionen Aura fylder rummet med en positiv stemning og energi. Tapeterne kan opmuntre til glæde, kreativitet, harmoni og afkobling, alt efter beskuerens sindsstemning og aktuelle behov. Emma Lindström udtaler:

- Jeg både håber og tror, at tapeterne kan bidrage med en positiv og kraftfuld energi til rummet, så det bliver et sted, hvor der er plads til kreativitet og glæde, ligesom det bliver et sted, der føles behageligt.

Emma Lindström uddyber desuden sine tanker omkring tapetkollektionen for Photowall:

- Det har været super spændende og udfordrende at skulle tænke i et stort format og finde frem til aspekter og farveskalaer, der føles interessante. Samtidig har det været nødvendigt at være en smule mere tilbageholdende, mens man stadig bevarer sin kunstneriske integritet fra det originale værk. Jeg synes, at vi er endt med et produkt, der byder på det gode møde mellem indretningsdesign og kunst.

Tapetkollektionen Aura indeholder 12 motiver og sælges eksklusivt hos Photowall.

Se hele kollektionen her.

-los


Læs mere om Vægge & lofter

21/8 2018
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag