Aktuelle nyheder - Vægge & lofter

Lette træpaneler til vægge og lofterHuntonit panelplader er fremstillet af træ fra PEFC-cerficeret skovdrift i det sydlige Norge.

Lette træpaneler til vægge og lofter

Panelplader fra Huntonit er et rent naturprodukt af høj kvalitet og bidrager til et sundt indeklima. De sammenpressede træfibre er fri for og bindes sammen af stoffet Lignin, som naturligt findes i træet

Del artiklen på

Når boligen trænger til indvendig renovering; eller bare et andet look, er færdigmalede panelplader fra Huntonit en løsning til beklædning af vægge.

Pladerne er et rent naturprodukt med et design, der giver mulighed for at ramme en elegant stil. Eksempelvis som vægpaneler med brystning, kendt som klassisk interiør i bl.a. badehoteller og sommerhuse.

Huntonit panelplader er fremstillet af træ fra PEFC-cerficeret skovdrift i det sydlige Norge. De sammenpressede træfibre er fri for lim og andre tilsætningsstoffer, og bindes sammen af stoffet Lignin, som naturligt findes i træet.

Panelpladerne får 4 gange vandbaseret maling fulgt af 1 gang vandbaseret lak. Resultatet er, at de i test har opnået Dansk Indeklima mærkning i bedste klasse hos Teknologisk Institut – og anbefales af Norsk Astma- og Allergiforbund.

De penselmalede overflader giver et særligt look, er rengøringsvenlige, tåler fugt og vandsprøjt. Panelpladerne kan benyttes i gang, stue, køkken, soverum og badeværelse; dog ikke i vådzone. De måler 62x239 cm og er nemme at montere, også som gør-det-selv. De er slag- og skruefaste, så mindre hylder og lamper kan monteres direkte i pladerne.

Huntonitplader fås også som loftbeklædning og findes i flere design, f.eks. Antik Brilliant, Classique, Plankett og Symfoni. De forhandles af byggemarkeder over hele landet, bl.a. XL Byg, Bygma, Stark og Bauhaus.

-cmn

Læs mere om Vægge & lofter

18/2 2016
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister