Aktuelle nyheder - Vægge & lofter

Når 24 timer i døgnet ikke er nokProduktionschef i Troldtekt Kim Snebang (tv.) og servicetekniker i Intego Daniel Dürr Dullweber har et tæt samarbejde på Troldtekts fabrik.

Når 24 timer i døgnet ikke er nok

En oppetid så tæt på 24 timer i døgnet som muligt er afgørende for Troldtekt, der producerer akustikløsninger. Derfor skal nedbrud og komplikationer løses med det samme

Del artiklen på

Efterspørgslen på akustikløsninger til lofter og vægge er eksploderet gennem de senere år, og det mærker man tydeligt hos Troldtekt i Troldhede. Her vender man nemlig hver en sten i ambitionen om at imødegå den stigende efterspørgsel.

- Vi tænker hele tiden oppetid, oppetid og oppetid. Vores produktion kører 24 timer i døgnet, og det er ikke engang nok til at følge med efterspørgslen. Derfor er det også klart, at et hvert nedbrud - større eller mindre - eller øvrige komplikationer skal løses med det samme, fortæller produktionschef i Troldtekt Kim Snebang.

I den forbindelse har Troldtekt valgt at udvide samarbejdet med den tekniske servicepartner Intego, som man nu knytter endnu tættere på virksomheden, så Intego lige nu har tre mand tilknyttet Troldtekt på fuld tid. Heraf kommer Integos servicetekniker, Daniel Dürr Dullweber, til at fungere som intern projektleder.

- Intego fungerer i det nye setup som intern projektleder med ansvar for vores store el-lager, og de deltager også på vores interne produktionsmøder, hvor de blandt andet bidrager medløbende forbedringsforslag. De kender i forvejen vores anlæg, og derfor er det også oplagt, at de indimellem varetager kontakten til vores forskellige maskinleverandører, siger Kim Snebang og fortætter:

- Vi har naturligvis servicegarantier med i aftalerne fra vores leverandører, men i flere tilfælde lægger vi den opgave ud til Intego, der så i samarbejde med leverandøren løser problemet. Intego er her jo i forvejen og har kendskabet til hele produktionen og på den måde kan problemet løses med det samme, hvilket er afgørende med vores produktionskrav. På den måde er Intego vores forlængede arm.

Kort beslutningsvej
Samarbejdet mellem Troldtekt og Intego har mere end fem år bag sig, hvor Daniel Dürr Dullweber har været frontfigur i alle årene. Som servicetekniker træffer han nu beslutninger direkte hos Troldtekt, og den korte beslutningsvej er afgørende for at imødekomme produktionskravene. Samtidig deltager han i projektmøder og lignende for at give sit besyv med som rådgiver for at sikre, at den givne løsning indfrier den ønskede optimering.

- Vi har stor erfaring med de helt tætte samarbejder, og vores brede kompetencer inden for el-teknik, mekanik og automation betyder, at vi både kan rådgive og løse langt de fleste opgaver - om det drejer sig om noget el-teknisk, et maskinnedbrud eller løbende vedligehold og fejlfindinger. Vi kan så at sige bære flere kasketter, og samtidig kan vi mande op og ned efter kundens behov, fortæller Daniel Dürr Dullweber, der har udgangspunkt i Integos afdelinger i Herning og Kibæk, og fortsætter:

- Hos Troldtekt er vi bogstavelig talt med helt inde i maskinrummet. Vi sparer dagligt med dem om maskininstallationer og rådgiver desuden om indkøb, der vedrører det el-tekniske, og ved nedbrud udskifter vi dele med det samme. Herefter kører vi fejlfindinger af produktionsapparatet. Vi har hele tiden cirka 30 forskellige opgaver i gang hos Troldtekt, så det siger lidt om, hvor involverede vi er derude.

Mander op internt og eksternt
Troldtekt er lige nu i fuld gang med at udvide fabrikken i Troldhede med hele 12.000 kvadratmeter som led i ambitionen om at imødegå den eksplosive efterspørgsel. I den forbindelse er Kim Snebang og Troldtekt allerede i gang med at forberede sig på, at den nye produktion står klar per 1. januar 2019.

- Vi kommer til at ansætte en del nye medarbejdere. Eksempelvis er vi allerede i fuld gang med at mande op i vores smedeafdeling, hvor vi på nuværende tidspunkt har ansat en - med forventning om yderligere to inden den nye produktion går i gang på fuld blus. Derudover kommer behovet for ekstern assistance fra blandt andet Intego selvsagt også til at stige. De løbende vedligeholdelsesopgaver bliver flere, og der bliver langt mere produktion at servicere, fortæller Kim Snebang.

Intego har været med i fabriksudvidelsen fra første rådgivningsmøde tilbage i maj 2017, og virksomheden har siden blandt andet haft ansvaret for bygningsinstallationerne, lys- og fiberinstallationen, brandsikring, montering af maskinanlæg, levering og montering af hoved- og fordelingstavler.

-los


Læs mere om Vægge & lofter

13/9 2018
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK