Aktuelle nyheder - Vægge & lofter

Når sort skal være rigtig sort Den sorte malede overflade i kombination med glasuld egner sig specielt godt i hoteller, restauranter, barer natklubber, biografer og private hjem.

Når sort skal være rigtig sort

Ecophon har i mange år leveret sorte akustikplader, hvor overfladen var en matsort indfarvet glasvæv. Nu kan virksomheden tilbyde en malet overflade vha. ny teknologi

Del artiklen på

Farven sort vinder mere og mere indpas i indretningen både i danske hjem men også på hotel, restaurant, bar og natklubber. I stigende grad finder man sorte indretnings- og designting men også byggematerialer, såsom akustiklofter i sort, vidner om en stigende trend.

Ecophon har udviklet en helt unik overflade, Akutex FT. Farveudvalget på overfladen består af 16 attraktive farver – fra de helt lyse til det helt sorte. Og de mørke farver er virkelig en nyhed. Ecophon har udviklet en helt ny farveteknologi, der for første gang gør det muligt at montere selv meget mørke absorbenter uden at efterlade fingermærker fra håndteringen.

Sammen med de forskellige panel- og kantmuligheder og variationen af størrelser giver det meget frie muligheder for at designe individuelle lofter, der både bidrager til bedre lydforhold og forbedrer den visuelle oplevelse.

Overfladen har desuden gode lysrefleksionsegenskaber, og i kombination med kernen af glasuld giver Akutex FT en optimal akustik.

Det er helt sort
Akutex FT Dark Diamond er en malet sort overflade, som fås på flere af Ecophons akustikplader og vægabsorbenter. Den sorte farve er heldækkende og overfladen er ridsefast og smudsafvisende, hvilket gør den lettere at rengøre.

Med den nye sorte overflade har du ingen refleksioner fra loftet, og overfladen matcher til de sorte Ecophon Connect-profiler. Ligesom de andre Akutex FT farver leverer Akutex FT Dark Diamond optimal lydabsorption i klasse A.

-los

Læs mere om Vægge & lofter

23/8 2018
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK