Aktuelle nyheder - Vægge & lofter

Opgraderet udgave af kendt pladeUltra Board leveres i ergonomiske pladestørrelser og tilskæres nemt med kniv uden støv og larm.

Opgraderet udgave af kendt plade

Knauf Ultra Board er en og samme plade til alle væg- og loftkonstruktioner; også vådrum. Knauf har opnået MK-godkendelse af den nye stærke og skruefaste gipsplade

Del artiklen på

Knauf Ultra Board er blevet MK-godkendt og kan nu benyttes på samme vægkonstruktion til både indervægge og vådrumsvægge. Opgraderingen af den stærke og skruefaste gipsplade sker i forbindelse med Knaufs løbende udviklingsarbejde for at gøre deres systemløsninger så enkle og nemme at håndtere som muligt.

- Tidligere havde vi to udgaver af Ultra Board: En løsning til almindelige indervægge og en anden til vådrum. Med opgraderingen har vi gjort byggeprocessen enklere for vores kunder, da håndværkerne i praksis kan benytte samme type gipsplade til de fleste vægkonstruktioner i en bygning. Også selvom det omfatter vådrum, som ellers tidligere krævede særlige produkter, siger Bjarne Kristiansen, produktchef for indervægge og gulve, Knauf. Med opgraderingen af Ultra Board udgår Knauf Ultra Board Wet af sortimentet.

- Med opgraderingen har vi været nødt til at lave en omstilling i produktionen, fordi de nye specifikationer kræver en mere kompliceret sammensætning af pladen. Men det er besværet værd, fordi det giver merværdi for alle led i kæden. Vores kunder får et bedre produkt samtidig med, at vi og tømrerhandlerne sparer lagerplads og tid, tilføjer Bjarne Kristiansen.

- Med den nye udgave af Ultra Board behøver håndværkeren ikke skifte til andre gipsplader, når konstruktionen går fra almindelig væg til vådrum. Det betyder mindre ressourcespild ved tilskæring, et bedre ergonomisk arbejdsmiljø og færre anledninger til misforståelser og montagefejl ved byggematerialerne i det hele taget, siger udviklingschef Jørgen Sloth Nielsen, Knauf.

-cmn

Læs mere om Vægge & lofter

10/6 2016
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK