Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

75 år i sikkerhedens tjenesteDu finder otto schachner, hvor du køber dit sikkerhedsgear.

75 år i sikkerhedens tjeneste

SPONSORERET INDHOLD: Siden 1946 har otto schachner udviklet sig til én af de førende leverandører i Skandinavien med et komplet sortiment af personligt sikkerhedsudstyr

Del artiklen på

- Siden vi syede de første arbejdshandsker tilbage i 1946, har vi arbejdet for at højne sikkerheden for håndværkere. Vi glæder os til at tage hul på de næste 75 år, hvor vi vil fortsætte med at tage hånd om håndværkernes sikkerhed. For kroppen er nu engang håndværkerens vigtigste værktøj.

Sådan lyder det fra otto schachner, der under mottoet ’Nemt – bekvemt og helt sikkert’ grundlagde firmaet med produktion af arbejdshandsker i 1946.

Siden da har firmaet gennemgået en fantastisk udvikling og fremstår i dag som én af de førende leverandører i Skandinavien med et komplet sortiment af personligt sikkerhedsudstyr. Et af højdepunkterne var da firmaet i 2010 indgik i Cerva-gruppen. Cerva har hovedsæde i Prag, og de er i dag blandt de største og hurtigst voksende i Europa, når det drejer sig om arbejdssikkerhed.

De første 75 år har været fyldt med fremdrift og udvikling, og sådan fortsætter Otto Schachner de næste 75 år, fortæller adm. direktør, Jan Lund:

- Vi bestræber os på at have verdens bedste kundeservice, hvor både kunder og leverandører skal have oplevelsen af, at vi gør vores bedste for at hjælpe med teknisk viden, effektiv logistik og skarpe priser – og altid med et smil på læben.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

15/6 2021